Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Θα παρουσιάσουν τη Eurovision;
Πρωινές εκπομπές

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Θα παρουσιάσουν τη Eurovision;

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Θα παρουσιάσουν τη Eurovision;

Τι απαντούν οι παρουσιαστές του Στούντιο 4

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέλαβαν τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα και μίλησαν στη Super Κατερίνα, τόσο για τη μεγάλη γιορτή, όσο και για τη Eurovision η οποία έχει μείνει χωρίς παρουσιαστή.

«Θα είμαστε και στην εκδήλωση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Δεν πληρωνόμαστε για αυτά, ούτε για χθες, ούτε για την Πρωτοχρονιά το βράδυ και δεν έχει γίνει καν θέμα. Είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μας ότι αυτό είναι κάτι που το κάνουμε με μεγάλη χαρά και για την πόλη μας», δήλωσε αρχικά το «δίδυμο» του Στούντιο 4 και συνέχισε:

«Είναι δύσκολες οι εποχές που διανύουμε και είναι πολύ ωραίο πράγματα να υπάρχει μια γιορτή».

Όσον αφορά στο Break και τη Βάσω Λασκαράκη, απάντησαν: «Δεν είναι καμουφλαρισμένο Dot, είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι άλλη εκπομπή, είναι πάνω στη Βάσω. Η Βάσω δεν είναι μόνο αυτό που παρουσιάζει, η Βάσω συμμετέχει, δουλεύει για την εκπομπή, δεν εμφανίζεται μόνο για μία ώρα για να κάνει το γύρισμά της. Κάνει γυρίσματα, το δουλεύει, είναι ένα σκληρά εργαζόμενο κορίτσι».

Για το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έμεινε απ’ έξω: «Ο Λάμπρος δεν έμεινε απ’ έξω. Είχαν ακουστεί πολλά, αλλά μέχρι να τελεσφορήσει κάτι είναι μόνο λόγια. Αλλά ούτε ο Λάμπρος αισθάνεται αδικημένος. Είναι σε μια πολύ καλή καθημερινή εκπομπή».

Για το αν θα παρουσιάσουν εκείνοι τη Eurovision: «Δεν μας έχει τεθεί αυτό το δίλημμα. Έχουμε καθημερινή τρίωρη εκπομπή, δεν μπορούμε να λείψουμε, λείπεις μια βδομάδα από την εκπομπή. Πώς θα βγαίνει η εκπομπή. Δεν έγινε καν η πρόταση, κάτσε να γίνει και θα το σκεφτούμε.  Δεν έχει προκύψει από κάπου».

Διαβάστε ακόμα

«Τα πλήρωσα με τη φωνή μου»: Ο στίχος που άλλαξε η Χάρις Αλεξίου στην «Πανσέληνο»