Ναταλία Γερμανού για Αγίους Αναργύρους: «Ο χαρτογιακάς δεν ρώτησε ποιος είναι αυτός ο πρώην;»
Πρωινές εκπομπές

Ναταλία Γερμανού για Αγίους Αναργύρους: «Ο χαρτογιακάς δεν ρώτησε ποιος είναι αυτός ο πρώην;»

Ναταλία Γερμανού για Αγίους Αναργύρους: «Ο χαρτογιακάς δεν ρώτησε ποιος είναι αυτός ο πρώην;»

Ξέσπασε στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται η παρουσιάστρια

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και τη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους της 28χρονης Κυριακής, σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με τη Ναταλία Γερμανού να εκφράζει με έντονο τρόπο τις απορίες της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα χαρακτήρισε ως «χαρτογιακά» τον αστυνομικό που μιλούσε στο τηλέφωνο με την αδικοχαμένη κοπέλα και αντί να τη βοηθήσει, κατέληξε να ακούει τη δολοφονία της live.

«Καταλαβαίνετε ότι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς πλέον, οι δολοφόνοι, οι κακοποιητές, δεν φοβούνται καν τα αστυνομικά τμήματα, δεν υπολογίζουν καν τους αστυνομικούς. Σαν να θεωρούν ότι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα», σχολίασε σε έντονο ύφος η Ναταλίας Γερμανού για το περιστατικό στην Πάτρα.

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει το ξύλο από τον σύντροφό της

«Νομίζεις ότι βλέπεις αστυνομική ταινία και μάλιστα κακή. Ο άλλος στο κουβούκλιο, ο φύλακας, στα πέντε βήματα που τον χώριζαν από το κορίτσι αυτό, δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε. Αδιανότητα πράγματα, πραγματικά», συνέχισε να σχολιάζει η παρουσιάστρια.

«Το πιο βασικό, πάει κάποιος και καταγγέλλει ότι φοβάται, το πιο απλό δεν είναι να ρωτήσεις ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου ο οποίος σε κυνηγάει. Να μπεις να δεις έχει παρελθόν, έχει μητρώο; Ποιο είναι το όνομα του ανθρώπου έπρεπε να πει αυτός της αμέσου δράσεως, συγχωρέστε με, ο χαρτογιακάς. Ποιος είναι αυτός ο πρώην; Όνομα δεν έχει;», ξέσπασε λίγο αργότερα.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου για Αγίους Αναργύρους: «Πώς κάθονται όλοι τώρα φρόνιμα; Αυτό είναι πατριαρχία ή δεν είναι;»