«Ναυάγιο»: Αυτοί οι δύο θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα υπερπαραγωγή του MEGA
Πρωινές εκπομπές

«Ναυάγιο»: Αυτοί οι δύο θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα υπερπαραγωγή του MEGA

«Ναυάγιο»: Αυτοί οι δύο θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα υπερπαραγωγή του MEGA

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» και αφορά στη νέα σειρά – υπερπαραγωγή του Mega, «Ναυάγιο».

Η παρουσιάστρια, μετά από τις διάφορες εξόδους της και βόλτες της στα θέατρα, είχε τις πληροφορίες και αυτή τη φορά αποφάσισε να της μοιραστεί, καθώς όπως είπε, συνέχεια κρατάει το στόμα της κλειστό, ενώ γνωρίζει πράγματα.

«Θέλω να σας πω κάτι. Έχω αρχίσει και κυκλοφορώ στα θεατράκι μου, συναντώ τον κόσμο μου, μαθαίνω τις πληροφορίες μου, δεν προδίδω ποτέ κόσμο, αλλά επειδή αυτό μου το είπανε χθες, είπα ότι ακούστε, έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό για πάρα πολλά, αλλά αυτό θα το πω. Θα το πω γιατί πρώτον θα είναι ένα θέμα που από του χρόνου θα μας απασχολήσει πάρα πολύ -θα κλάψουμε, θα ταξιδέψουμε, θα σοκαριστούμε, θα μάθουμε-, δεύτερον γιατί μιλάμε για δύο πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα και τρίτον μιλάμε για το Mega μας και το παίρνω επάνω μου.

Έχω κι εγώ τηλεοπτικό ρεπορτάζ μέσω του θεάτρου και θέλω να αποκαλύψω ότι του χρόνου περιμένουμε πάρα πολλές εντυπωσιακές σειρές και η μυθοπλασία θα γράψει ιστορία άλλη μια φορά. Η νέα υπερπαραγωγή μας που έρχεται εδώ, είναι το Ναυάγιο. Τώρα ανακοινώνεται για πρώτη φορά ότι από πληροφορίες μου χθεσινοβραδινές ότι το δίδυμο που θα μας απασχολήσει πολύ, είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.