Νεφέλη Ορφανού: «Με ενόχλησε που με φλέρταρε γυναίκα. Θα είχα βιαιοπραγήσει…»
Πρωινές εκπομπές

Νεφέλη Ορφανού: «Με ενόχλησε που με φλέρταρε γυναίκα. Θα είχα βιαιοπραγήσει…»

Νεφέλη Ορφανού: «Με ενόχλησε που με φλέρταρε γυναίκα. Θα είχα βιαιοπραγήσει…»

Η ηθοποιός μίλησε για το φλερτ στη ζωή της και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για την προσωπική της ζωή, το φλερτ από νέους άνδρες, αλλά και την περίοδο που στο παρελθόν είχε ψωνιστεί, μίλησε μεταξύ άλλων η Νεφέλη Ορφανού, στο «Mega Καλημέρα».

Ο λόγος που η ηθοποιός, δεν δημιούργησε οικογένεια, η υπεροψία ως άλλη «Κοτοπούλη» και η αφοπλιστική αντιμετώπιση στο επιθετικό φλερτ.

«H αδερφή μου, μου είχε βάλει τη φωνή, γιατί είχα ύφος στο παρελθόν, λέγοντας μου «ποιά νομίζεις ότι είσαι; Η Κοτοπούλη;», ανέφερε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Για το φλερτ και τη μητρότητα αποκάλυψε: «Με φλερτάρουν από μικρή ηλικία οι νεότεροι άνδρες. Ο Έλληνας γίνεται μερικές φορές πιο επιθετικός, μπορεί να σε αρπάξει και να σε φιλήσει, δεν σε σκότωσε όμως. Ένας 20χρονος για να φλερτάρει μία μεγαλύτερη, πρέπει να το κάνει σκόπιμα. Είμαι χρόνια σε σχέση, δεν είναι του χώρου ο σύντροφος μου. Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω μητέρα».

Μεταξύ άλλων η Νεφέλη Ορφανού τοποθετήθηκε αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο Φιλιππίδης μου έχει σταθεί πολύ στη ζωή μου. Τον αγαπάω πολύ. Όταν γνώρισα τον Φιλιππίδη, ήμουν νέα και όμορφη και δεν μου είχε κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω όταν λένε “μου ρίχτηκε κάποιος”, τους ρίχνεις 2 μπάτσους και τελειώνεις. Μου είχε ριχτεί σκηνοθέτης, έφαγε μία σφαλιάρα σήκωσα και την καρέκλα», υπογράμμισε.

Για ένα άσχημο περιστατικό που της έτυχε, η ηθοποιός αποκάλυψε πως, «πήρε φωτιά η ηλεκτρική κουβέρτα μου ενώ κοιμόμουν, ευτυχώς σώθηκα».

Για σημαντικά κοινωνικά θέματα, η ηθοποιός είπε την άποψή της.

«Δεν καταλαβαίνω πώς μία γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μία άλλη, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου. Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί έτσι μπορεί να διαιωνιστεί το είδος. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα. Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει», τόνισε κλείνοντας.