Νεκτάριος Σκαμνάκης για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τραύλιζε…»
Πρωινές εκπομπές

Νεκτάριος Σκαμνάκης για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τραύλιζε…»

Νεκτάριος Σκαμνάκης για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τραύλιζε…»

Όσα δήλωσε ο καλός της φιλος για την επικοινωνία που είχαν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μικαέλα Φωτιάδη είχε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, όταν ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Ο ίδιος κάλεσε την πρώην παίκτρια του GNTM για να μάθει για την κατάσταση της υγείας της και αποκάλυψε στο Πρωινό Σουσού, όλα όσα του είπε για το βράδυ της Δευτέρας όπου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Με ενημέρωσαν δημοσιογράφοι. Κλονίστηκα, την πήρα τηλέφωνο. Μου είπε ότι δέχτηκε επίθεση τη Δευτέρα το βράδυ από κάποιον αλλοδαπό στο Κολωνάκι. Την άκουσα τρομαγμένη, τραύλιζε. Το σκηνικό έγινε τη Δευτέρα. Βγήκε το βράδυ και κατά τις 5 έφυγε για να πάει να πάρει ταξί από την πλατεία Κολωνακίου. Ένας άνθρωπος αλλοεθνής την έπιασε από τα μαλλιά και την τράβηξε», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

«Ήταν φοβισμένη, τρομαγμένη, την τράβηκε από τα μαλλιά, η ίδια αμύνθηκε με νυχιές και χτυπήματα. Αυτό τον έκανε πιο επιθετικό με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι. Μετά έχασε τις αισθήσεις της. Όταν σηκώθηκε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει είναι να φύγει, γιατί ένιωθε πόσο στην πλάτη, τη μέση της και το κεφάλι. Μετά είδε τους μώλωπες. Πήγε σπίτι, δεν έκανε καμία κίνηση, ούτε στην αστυνομία, ούτε να πάει στο νοσοκομείο. Είναι πρησμένη παντού και θα καταφύγει στην αστυνομία και όπου χρειαστεί όταν νιώσει καλύτερα. Δεν τον γνώριζε σίγουρα», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα

Μικαέλα Φωτιάδη: «Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα όλα λίγο μαύρα. Ήταν άγνωστος άνθρωπος»