Νίκος Ευαγγελάτος: «Εάν κάτι επέλεγα στη ζωή μου ξανά, αυτό θα έκανα»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Ευαγγελάτος: «Εάν κάτι επέλεγα στη ζωή μου ξανά, αυτό θα έκανα»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Εάν κάτι επέλεγα στη ζωή μου ξανά, αυτό θα έκανα»

Ο παρουσιαστής του Live News στο «Πάμε Δανάη»

Μία από τις σπάνιες φορές που δίνει συνέντευξη, ήταν αυτή για τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος μίλησε στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη» και στη Δέσποινα Καμπούρη και αναφέρθηκε στις τραγικές στιγμές που βιώνει η χώρα μετά την κακοκαιρία Daniel, αλλά και για τις στιγμές που δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τηλεοπτικά.

«Δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πώς θα αποφορτιστείς. Μιλάμε για ανθρώπους που αυτήν την ώρα αγωνιούν εάν θα επιβιώσουν. Δεν μπορείς να παραπονιέσαι και να λες “πώς θα αποφορτιστώ”. Βρες τον τρόπο να το κάνεις».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε πως η δική του ζωή αλλά και των συνεργατών του είναι μπροστά από μία οθόνη.

«Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι αυτό. Αλλά είναι επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Εάν κάτι επέλεγα στη ζωή μου ξανά, αυτό θα επέλεγα. Όποιος έρθει εδώ θα καταλάβει πως εάν δεν υπάρχει μια ομάδα η οποία λειτουργεί πραγματικά με έναν εξαιρετικό τρόπο, δεν γίνεται τίποτα».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί μία κατάσταση και να πάρει την απόσταση που απαιτείται από έναν δημοσιογράφο, ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε πως υπήρξαν και ήταν μάλιστα αρκετές.

«Γίνονται πιο πολλές όσο περνάνε τα χρόνια. Κάποιες φορές βλέπω πράγματα και λέω “αρχίζω και σκληραίνω” και κάποιες άλλες βλέπεις πράγματα και λυγίζεις πιο συχνά».

Η ευχή του είναι να γίνονται λιγότερες καταστροφές, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Καλή επιτυχία σε όλους σας. Ξέρετε πως σας αγαπάω και εκτιμώ πολύ τη δουλειά που κάνετε και την παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα και είναι σίγουρος πως θα τα έχετε».

Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μπάρκα: Πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη» – Στα «κόκκινα» η παρουσιάστρια