Νίκος Γεωργιάδης για Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν διαλυμένη μέσα της»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Γεωργιάδης για Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν διαλυμένη μέσα της»

Νίκος Γεωργιάδης για Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν διαλυμένη μέσα της»

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την περίοδο που η παρουσιάστρια ήταν ψυχολογικά εξαντλημένη

Την αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη ότι έχει υποστεί συναισθηματική κακοποίηση από ανθρώπους του χώρου, σχολίασαν στο «Πρωινό Σουσού» η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της και ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για εκείνη την περίοδο όπου είχαν έρθει πιο κοντά.

«Την έχω ζήσει αυτήν την περίοδο της Ελεονώρας, ήταν η 3η χρονιά στον Πρωινό Καφέ, πριν πάει στο Star . Ήταν διαλυμένη μέσα της. Ήταν πάρα πολύ χάλια. Δεν δουλεύαμε μαζί, είχαμε όμως επικοινωνία, επειδή τότε της έκανα όλες τις συνεντεύξεις και είχαμε αναπτύξει και μια προσωπική σχέση. Δεν έχει υπερβολή σε αυτό που περιγράφη γιατί το έχω ζήσει. Προσπάθησαν να την κάνουν κάτι που δεν ήταν», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Τη δεύτερη χρονιά πήγαινε πολύ καλά σε νούμερα. Την 3η χρονιά που έπεσαν τα νούμερα, τη ζόρισαν πάρα πολύ και την έφτασαν στα όριά της. Τουλάχιστον έτσι το εισέπραξε εκείνη, έτσι το ένιωσε. Ζορίστηκε πάρα πολύ. Μέχρι που είχε νοσηλευτεί παιδιά, δεν είναι αστείο αυτό το πράγμα, έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Επηρεάστηκε η υγεία της πάρα πολύ, είχε σοβαρές συνέπειες σε όλο αυτό. Όλα αυτά την οδήγησαν να σπουδάσει ψυχολογία».

 Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: Η δραματική εξομολόγηση – «Έχω υποστεί συναισθηματική κακοποίηση από ανθρώπους του χώρου»