Νίκος Κοκλώνης: Η παρέμβασή του στο Πρωινό – «Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο ο Ψινάκης, δεν το γνωρίζαμε»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Κοκλώνης: Η παρέμβασή του στο Πρωινό – «Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο ο Ψινάκης, δεν το γνωρίζαμε»

Νίκος Κοκλώνης: Η παρέμβασή του στο Πρωινό – «Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο ο Ψινάκης, δεν το γνωρίζαμε»

Ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους

Πολλά ακούστηκαν από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι σήμερα, λίγα είναι εκείνα που ανήκουν στην πραγματικότητα, σχετικά με το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο 10ο live του J2US, με τον Ηλία Ψινάκη να «επιτίθεται» στον Ίαν Στρατή για τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Οι διάφορες εκπομπές τόσο το Σαββατοκύριακο, όσο και τη Μεγάλη Δευτέρα 29/4, σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, ενώ κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι ο παρουσιαστής και η παραγωγή γνώριζαν τι έχει σκοπό να πράξει ο Ηλίας Ψινάκης, γεγονός που αμφισβητήθηκε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Νίκος Κοκλώνης, ακούγοντας τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για το περιστατικό, πραγματοποίησε παρέμβαση στον «αέρα», τηλεφωνόντας στον Γιώργο Λιάγκα, για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα δημόσια.

«Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Να ξεκινήσω από τον Ηλία Ψινάκη. Τον Ηλία όλοι τον γνωρίζουμε. Τη στιγμή που έγινε το περιστατικό, το ατυχές και απρεπές και η επίθεση στον Ίαν χωρίς τη Μαίρη Συναντσάκη να βρίσκεται εκεί, ήταν στενάχωρο για εμένα και δεν έχει να κάνει με απειρία. Μετά από 110 εξάωρα live, έχει να κάνει με την απειρία σε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά.

«Εκείνη τη στιγμή, επειδή εμένα οι κιτρινίλες δεν μου αρέσουν και τις αποφεύγω στη ζωή μου, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Τοποθετήθηκα με τον τρόπο που μου επιτρέπεται σε ένα μουσικό διαγωνιστικό πάρτι. Μόλις η Πηνελόπη τοποθετήθηκε στο metoo, έπρεπε να διακόψω και να ξεκαθαρίσω τη θέση της παραγωγής, του καναλιού και του σόου, ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση και δεν θα άφηνα να πέσει κάτω οποιοδήποτε σχόλειο θα αφορούσε σε αυτό το τεράστιο κίνημα», ξεκαθάρισε.

«Μόνος του το έκανε αυτό το σχόλιο, δεν το γνωρίζαμε. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν προκαθορισμένο να έρθει, δύο μήνες πριν το είχαμε κλείσει. Ξέραμε ότι θα λείψει η Καίτη και η Δέσποινα και είχαμε κανονίσει τους guest κριτές. Έγινε το σκηνικό και μας έφερε σε άσχημη θέση, ούτε καν γνώριζα ότι έχει γίνει αυτό με τη Λιόλιου στο X Factor», δήλωσε.

Για το αν είχε επικοινωνία με τον Ηλία Ψινάκη μετά τον σάλο, απάντησε: «Μίλησα μαζί του. Μου είπε ότι είχε συνεννοηθεί με την Κατερίνα για να γίνει αυτή η πλάκα. Ξέρουμε όλοι πώς λειτουργεί, δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Όταν είδα το post της Κατερίνας Λιόλιου έπεσα από τα σύννεφα. Φυσικά και τον άδειασε, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει. Τον ξαναπήρα και του το είπε και μου απάντησε ότι δεν ισχύει αυτό και να ρωτήσω τα στελέχη του Mega. Δεν μπορούσα να πάρω θέση, όμως και μόνο που αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, που δεν ήταν εκεί στο πλατό, για εμένα από μόνο του αυτό ήταν απαράδεκτο».

«Δεν θα είναι αυτό το πλατό μας»

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να απαντήσει και στα σχόλια που έγιναν για την πρεμιέρα του TV Queen.

«Είχε λάθη το TV Queen. Έγινε τεράστια προσπάθεια μέσα σε 20 μέρες για βγει το reality. Πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης βγαίνει μέσα σε 20 μέρες ένα reality εγκλεισμού. Καμία εταιρεία παραγωγής δεν θα μπορούσε να το κάνει τόσο γρήγορα», εξήγησε.

«Δεν είναι το κανονικό μας πλατό αυτό που είδατε. Φυσικά είναι το πλατό που έχουμε για τις οντισιόν. Το TV Παρουσιάστε, αν θυμάστε καλά, δεν είχαν καν πλατό», τόνισε.

«Ο Κοκλώνης δεν κάνει τσουρούτικες παραγωγές. Αυτή τη στιγμή όμως μιλάμε για την επόμενη παρουσιάστρια, το αν είναι ικανή ή όχι θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Όμως δεν πρέπει ο παρουσιαστής να έχει λαμπερό πλατό, εμείς θα έχουμε, πρέπει να έχει άλλα εφόδια. Όταν ξεκινήσατε έχετε κάνει εκπομπές που ήταν μικρότερες κι από ένα τραπέζι», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα

Ηλίας Ψινάκης: Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη και η τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου – «Έχω ταραχτεί πολύ»