Νίκος Μάνεσης: «Κάποιες τηλεπερσόνες, αν βγουν να μιλήσουν, να είναι πιο διαβασμένες»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Μάνεσης: «Κάποιες τηλεπερσόνες, αν βγουν να μιλήσουν, να είναι πιο διαβασμένες»

Νίκος Μάνεσης: «Κάποιες τηλεπερσόνες, αν βγουν να μιλήσουν, να είναι πιο διαβασμένες»

Ο δημοσιογράφος άνοιξε το θέμα των τηλεθεάσεων και έριξε τα «καρφιά» του

Για το θέμα των τηλεθεάσεων και το θέμα που έχει προκύψει με τα λανθασμένα νούμερα, μίλησε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου 14/10 στην εκπομπή του στον Alpha και μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

«Για την παρωδία με τις τηλεθεάσεις που έχετε διαβάσει κι έχετε ακούσει, θα σας πω, αλλά ακόμα αξιολογούμε ότι έχουμε σοβαρές ειδήσεις. Τα δικά μας, τα του οίκου μας, αυτά τα σκανδαλώδη που γίνονται, στα οποία πρώτοι είχαμε αναφερθεί, θα περιμένετε λιγάκι να τα πούμε. Προέχει η επικαιρότητα, είναι το λιγότερο οι τηλεθεάσεις», είπε αρχικά ο παρουσιάστης και συνέχισε τη ροή της εκπομπής του.

Ο Νίκος Μάνεσης δεν ξέχασε αυτό που είχε πει στους τηλεθεατές του και επανήλθε λίγο αργότερα στο θέμα των τηλεθεάσων και μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ούτε θα πω ότι είμαστε δικαιωμένοι γιατί πριν από ενάμιση χρόνο είχαμε πει, επαναλαμβάνω μία φράση, ότι το μοντέλο των τηλεθεάσεων πρέπει να εξυγχρονιστεί. Έχουν συμβεί πολλά από τότε μέχρι σήμερα. Επιτέλους άρχισαν να ασχολούνται οι καναλάρχες. Καλό θα είναι κάποιες τηλεπερσόνες, αν βγουν αύριο να μιλήσουν, να είναι πιο διαβασμένες από την προηγούμενη φορά που έλεγαν ότι είναι όλα καλά στις τηλεθεάσεις και σκόνταφταν πάνω στα μικρόφωνα. Εγώ δεν χαρίζω κάστανα επ’ αυτού», είπε ο παρουσιαστής και διάβασε ένα κείμενο από τις Τυπογραφίες, για τα λανθασμένα νούμερα της Nielsen.

«Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε πώς χάθηκαν 3 εκατ. τηλεθεατές. Μέχρι τότε, θεωρούμε εμείς οι τηλεοπτικοί αυτό, ως πραγματικό γεγονός. Αν διαψεύσει η Nielsen θα πρέπει να αιτιολογήσει. Αν όχι, θα δοθούν απαντήσεις για το αν η απώλεια τηλεθεατών, αφορά 3 μέρες ή 103 μέρες; Η ιστορία αποκτά νομικό ενδιαφέρον. Στην καλύτερη υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη. Τι σημαίνει αυτό; Μου ρίχνεις την τηλεθέαση, άρα λιγότερες διαφημίσεις. Χάνει λεφτά το κανάλι. Άσε που κάποιοι έχουν χάσει και τη δουλειά τους λόγω των τηλεθεάσεων», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Τι έλεγα πριν από ενάμιση χρόνο για το θέμα; Το εξής πολύ απλό: ότι το μοντέλο που εφαρμόζεται για τις μετρήσεις της τηλεθέασης, θέλει εκσυγχρονισμό, να μπούμε στον 21ο αιώνα. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση, γιατί εμείς τη σκαλέτα κάθε φοράτη φτιάχνουμε ανάλογα με την τηλεθέαση. Ή αυτό είναι συκοφαντικό και μηνύσιμο και πρέπει η Nielsen να απαντήσει, ή να το αποδεχθεί, να μας πει συγγνώμη και ότι το έφτιαξαν», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Μπέου: «Eίναι καλό να υπάρχει αυτή η έκθεση»