Νίκος Μάνεσης: «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Μάνεσης: «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη»

Νίκος Μάνεσης: «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη»

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή στην πρεμιέρα της εκπομπής του, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου έκανε ο Νίκος Μάνεσης με την εκπομπή του, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στο κανάλι του Alpha και το καλωσόρισμά του ήταν διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ο παρουσιαστής αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, αναφέρθηκε σε όσα μαστίζουν τη χώρα τους τελευταίους μήνες.

«Ευχόμαστε να έχετε μια καλή τηλεοπτική χρονιά κι εμείς ακόμα καλύτερη. Υπολογίζαμε αυτό το καλοκαίρι να ήμασταν πιο χαμογελαστοί, αλλά όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν υπάρχει, χάνουμε τη διάθεσή μας. Με όλα αυτά που συμβαίνουν σε επίπεδο φυσικών καταστροφών», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Επειδή βλέπω ότι άπαντες τα τελευταία χρόνια μιλάνε για την κλιματική αλλαγή, ναι υφίσταται αλλά δεν πρέπει να είναι άλλωθι για τα πάντα. Πλημμύρες είχαμε πάντα, φωτιές είχαμε πάντα απλώς με την κλιματική αλλαγή θα βρέχει, συχνότερα και σφοδρότερα. Ή με τις πυρκαγιές, θα καίει συχνότερα και περισσότερο. Βιώνουμε έναν παραλογισμό. Δεν μπορεί ναι καίγεται η Δαδιά για 15 μέρες. Ούτε το λιμενικό να λείπει όταν φεύγουν τα πλοία.

Είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε ότι τόσα χρόνια, τρία χρόνια μετά τον ΙΑΝΟ, κάποια από τα έργα είναι ακόμα στις μελέτες. Δεν γίνεται να θες τρία χρόνια για τις μελέτες. Είναι κατάπτυστο το γεγονός».

«Εύχομαι στη ΔΕΘ να ανακοινωθεί αυτό που προσδοκούμε. Η ανασυγκρότηση ενός κράτους το οποίο δεν λειτουργεί για να εξυπηρετήσει τον πολίτη. Δεν είναι δυνατόν ο Πηνειός να έχει 10 ιδιοκτήτες. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη», κατέληξε ο Νίκος Μάνεσης.

Το χειροφίλημα!

Ο Νίκος Μάνεσης καλωσόρισε παλιούς και νέους συνεργάτες στο πλατό του! Ανάμεσά τους, υπήρξε και ένα χειροφίλημα στην κυρία της παρέας, την Ευαγγελία Τσικρίκα.

 Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Γέμισε λουλούδια στην πρεμιέρα της – «6η χρονιά παρέα»