Νίκος Ορφανός: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Ορφανός: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

Νίκος Ορφανός: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

Αποκάλυψε το φύλλο του μωρού

Ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, καθώς η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη, είναι ξανά έγκυος.

Μάλιστα, ο ηθοποιόε ανέφερε και το φύλλο του μωρού που έρχεται.

«Συμβουλεύομαι τη γυναίκα μου και την ακούω σε όλα. Εκτιμώ πολύ το κριτήριο και την κρίση της, για αυτό και είμαστε μαζί. Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει η Αντιγόνη, έχω και εγώ την δική μου κρίση. Είμαι πολύ αυθόρμητος και η γυναίκα μου, μου κάνει κριτική για αυτή την άνεσή μου», δήλωσε αρχικά.

«Αυτό είναι κανιβαλισμός»

Όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει χάσει ποτέ την αγάπη από τους συναδέλφους του, ό,τι κι αν έχει πει.

«Δεν έχουμε μάθει να δεχόμαστε τη συγγνώμη, αυτό είναι κανιβαλισμός. Ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ό,τι θέλει με επιθετικό χαρακτηρισμό για κάποιον στα social media και να συνεχιστεί με άσχημους χαρακτηρισμούς από πανάγνωστους ανθρώπους. Κάποιος μπορεί να θέλει να βγάλει ένα τίτλο για εσένα, που δεν ισχύει, επειδή βιοποριζεται από αυτό».

«Έχω κάνει πολλές διαφημίσεις και πάντα πήγαινα ως ηθοποιός και όχι ως “Νίκος Ορφανός”», είπε και συνέχισε:

«Η υποκριτική είναι προσβάσιμη σε οποίον θέλει να δοκιμαστεί σε αυτή, αλλά για να λέγεται ηθοποιός θα πρέπει να βιοποριζεται μέσα από αυτή. Αν είσαι ηθοποιός είναι αναπόφευκτο να έχεις μείνει απλήρωτος. Δεν ξέρω πως την γλίτωσα και δεν δούλεψα ως σερβιτόρος. Όποτε δυσκολευόμουν οικονομικά, προέκυπτε κάτι καλό».

Όσο για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» δήλωσε:

«Έχει καταπληκτικό σενάριο και πολύ καλή ομάδα. Είμαι άνθρωπος για ρόλους εποχής».

Η αποκάλυψη για την οικογένειά του

Ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο της ζωής του είναι η οικογένειά του.

«Ο γιος μου είναι 8,5 ετών, μέσα από εκείνον προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο οπότε αυτόματα είμαι και καλύτερος άνθρωπος»

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγό του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με την γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας».

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Ορφανός: «Κατά καιρούς υπάρχουν μούρες που έρχονται από ριάλιτι. Είναι ηθοποιοί μιας χρήσης…»