Νίκος Παππάς για Γιώργο Λιάγκα: «Μου πήρε ώρα να σταματήσω να γελάω με το ξέσπασμά του»
Πρωινές εκπομπές

Νίκος Παππάς για Γιώργο Λιάγκα: «Μου πήρε ώρα να σταματήσω να γελάω με το ξέσπασμά του»

Νίκος Παππάς για Γιώργο Λιάγκα: «Μου πήρε ώρα να σταματήσω να γελάω με το ξέσπασμά του»

Ο πρώην μπασκετμπολίστας θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του και να απαντήσει στον παρουσιαστή

Τη δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Νίκος Παππάς, μετά το ξέσπασμα του παρουσιαστή στην εκπομπή του.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας βγήκε στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι» και προχώρησε σε διευκρινήσεις για τα όσα είπε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν είναι ο σκοπός μου να ξεκατινιαστώ με τον Λιάγκα. Άλλο ήθελα να πω και καλύτερα να το διευκρινίσουμε. Απευθυνόμουνα σε όλες τις εκπομπές που επιλέγουν να ασχοληθούν με το εάν ο Κασσελάκης έφαγε γκουρού ή σφολιάτα. Ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις μέρες που ασχολούνται με αυτό, ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε στο Ισραήλ και υποστήριζε μία κυβέρνηση που σκοτώνει αθώο κόσμο και βομβαρδίζει νοσοκομεία. Δεν λέει κανένας τίποτα, και αυτή ήταν η τοποθέτησή μου. Δεν είχα ανάγκη εγώ να τσακωθώ με τον Λιάγκα», είπε αρχικά.

«Παρόλα αυτά επειδή άκουσα το ξέσπασμά του και μου πήρε λίγη ώρα ομολογώ να σταματήσω τα γέλια, νομίζω πως μπορούμε κάποια στιγμή να κάνουμε μια κουβέντα από κοντά. Δεν έχω κάτι προσωπικό. Επειδή μίλησε και για μηνύσεις, δεν ξέρω αν υπάρχει το νομικό πλαίσιο, αλλά καλό θα ήταν να μηνύσει και τον εαυτό του που γελούσε με την κοπελίτσα που είχαν κακοποιήσει στη Θεσσαλονίκη και γελούσε με την Γκαγκάκη. Δεν μου αρκεί η συγγνώμη, ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος και όχι 15 χρονών, γι’ αυτό ας αφήσει τις μηνύσεις σε μένα. Το όνομά του το χρησιμοποίησα για να πω τον καημό και το παράπονό μου για τις εκπομπές που προβάλλουν αυτό που είπα», πρόσθεσε.

Ο Νίκος Παππάς είπε όπως κατά την άποψή του το «κυνηγητό» που γίνεται στον Στέφανο Κασσελάκη δεν «πουλάει» ως θέμα αλλά αυτή είναι η γραμμή που παίρνουν τα κανάλια.

«Δεν πουλάει το θέμα αλλά είναι η κατεύθυνση που δίνει ο καναλάρχης για να μην προβάλετε ολόκληρο πρωθυπουργό που υποστηρίζει τους δολοφόνους στο Ισραήλ. Γιατί το σχόλιό σας για αυτό δεν το ακούσαμε ποτέ. Είναι ακόμα χειρότερο εάν δεν υπάρχει κατεύθυνση και δεν το λέτε».

Σε σχέση με τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συμφωνεί.

«Συμφωνώ με τις διαγραφές. Όποιος δεν συμφωνεί, φεύγει. Για να είμαι ειλικρινής περισσότερο ασχολήθηκε η πολιτική μαζί μου και όχι εγώ μαζί της. Θεωρώ πω μπορώ βοηθήσω γιατί αυτή είναι η μόνη μου διάθεση. Δεν υπάρχει κουβέντα να κατέβω στις ευρωεκλογές».

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Παππάς για την πολιτική: «Έμπλεξα κι εγώ με “ομπρέλες” και “ξαπλώστρες”…»