Ντέπυ Γκολεμά για ξέσπασμα Νταλάρα: «Να αγιάσει το στόμα του»
Πρωινές εκπομπές

Ντέπυ Γκολεμά για ξέσπασμα Νταλάρα: «Να αγιάσει το στόμα του»

Ντέπυ Γκολεμά για ξέσπασμα Νταλάρα: «Να αγιάσει το στόμα του»

Η τηλεκριτικός κάνει τον... τηλεοπτικό απολογισμό για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα

Η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή Breakfast @Star σχολίασε τις δηλώσεις Γιώργου Νταλάρα αλλα και τις έντονες τηλεοπτικές συζητήσεις ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές.

«Θα έλεγα ότι όταν είσαι εικοσιπέντε χρονών και σου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσεις τον Γιώργο Νταλάρα ή και κάθε καλλιτέχνη προς τα εκείνη την ηλικία κανείς ένα πρόλογο, προετοιμάζεις. Δηλαδή δεν του χώνεις κατευθείαν το μικρόφωνο να τον ρωτήσεις αυτό που θες εσύ.  Εάν τον ξέρεις αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει να είσαι δυο φορές προσεκτικός, γιατί είσαι νέος, είσαι άπειρος…

Παρά πολύ σωστά απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας, να αγιάσει το στόμα του! Αυτό που ζούμε σήμερα στην τηλεόραση δεν είναι δημοσιογραφία αλλά ανθρωποφαγία. Δεν είναι σωστό να βάζουμε στο στόχαστρο όλα τα νέα παιδιά, αλλά θα πρέπει αυτά τα νέα παιδιά ή οι αρχισυντάκτες αυτών των νέων παιδιών να αναθεωρήσουν τι σημαίνει η τηλεοπτική δημοσιογραφία».

Για τις έντονες τηλεοπτικές συζητήσεις ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές, σχολίασε:

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν έχει το θάρρος της γνώμης της, τη δύναμη και την εξουσία να το κάνει, καλώς το έκανε!».

«Δεν θα μπορούσε η Ναταλία να μην ταχθεί υπέρ του Γιώργου Νταλάρα. Είπε και η ίδια ότι δεν βγάζει την ουρά της απέξω, όποτε μπράβο της».

«Για ποιο λόγο η κάθε παρουσιάστρια να τα χώνει στην άλλη και η άλλη να κάνει υποδείξεις; Εντάξει, ηρεμήστε ρε κορίτσια!».

«Εγώ αρνήθηκα να εμφανιστώ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα γιατί κάτι τέτοια θα έλεγε και θα με εκνεύριζε».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις: