OPEN: Υπέγραψαν Πιερίδη, Τσαλαπάτη και Παπαδάκης για εκπομπή το σαββατοκύριακο;
Πρωινές εκπομπές

OPEN: Υπέγραψαν Πιερίδη, Τσαλαπάτη και Παπαδάκης για εκπομπή το σαββατοκύριακο;

OPEN: Υπέγραψαν Πιερίδη, Τσαλαπάτη και Παπαδάκης για εκπομπή το σαββατοκύριακο;

Βρέθηκαν στα γραφεία του καναλιού και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν εκπομπή τα σαββατοκύριακα

Στα γραφεία του OPEN βρέθηκαν η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Φοίβος Παπαδάκης, όπου προχώρησαν σε συζητήσεις με το κανάλι για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η κάμερα του Breakfast@Star τους «τσάκωσε» κατά την έξοδό τους από το κανάλι όπου ρωτήθηκαν για το αν θα ξεκινήσουν τελικά εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

«Είχαμε μια πολύ επικοδομητική συνάντηση, τις ανακοινώσεις θα τις κάνει το κανάλι. Είναι πολύ καλή η διάθεσή μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη και στην παρατήρηση ότι ο Τριαντάφυλλος δεν βρέθηκε στο Open γέλασε χωρίς να σχολιάσει.

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Οι συζητήσεις πήγαν τέλεια γιατί πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία παρέα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, όλα θα τα πει το κανάλι».

Από την πλευρά της, η Φελίσια Τσαλαπάτη τόνισε: «Όλα πήγαν πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρω πότε θα κάνουμε πρεμιέρα, σιγά σιγά να ξεκινήσουν οι εκπομπές που είναι πρώτες να βγαίνουν, για να φτάσουμε κι εμείς. Πιστεύω ότι θα γίνουν προσθήκες, δεν θα είναι το καλοκαιρινό. Δεν με αφορά αν θα ηγείται κάποιος, δεν με νοιάζει καθόλου. Από ότι κατάλαβα, όλοι οι καλοί χωράμε».

Ο Φοίβος Παπαδάκης δήλωσε: «Προετοιμάζουμε κάτι πολύ όμορφο μαζί με την ομάδα. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα, φαντάζομαι ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει. Δεν έχει σημασία που δεν ήρθαν μαζί με τα κορίτσια, δεν λέει κάτι αυτό. Δεν νομίζω να μας δείτε χώρια. Όποια προσθήκη έρθει ευπρόσδεκτη είναι, για καλό θα γίνει. Ονόματα πολύ δυνατά, θα είναι χαρά μου να συνεργαστώ με κάποιο από τα ονόματα που ακούγονται ή και με όλα. Θα έχουμε μεγάλο πλατό».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Στικούδη: Θα είναι τελικά τα Σαββατοκύριακα στο OPEN;