Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά και…»
Πρωινές εκπομπές

Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά και…»

Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά και…»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε αποκλειστικά στο Mega Καλημέρα

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, τις σκέψεις για οικογένεια, την απιστία και τις τοξικές σχέσεις.

Αναφερόμενος στον σεξουαλικό του προσανατολισμό, είπε: «Ένας έφηβος πρέπει να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα για να ανοίξει το δρόμο και για τους άλλους. Η κοινωνία είναι πολύ συντηρητική αλλά ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλοι οι συντηρητικοί άνθρωποι, θα φύγουν σύντομα και θα μείνουμε οι πιο προοδευτικοί μάλλον…

Με τους γονείς μου μετά την δημοσιοποίηση της σεξουαλικής μου ταυτότητας, κάναμε μια πολύ μικρή κουβέντα που δεν χρειαζόταν κιόλας. Μιλάω ανοιχτά για την σεξουαλικότητα μου για να ανοίξω το δρόμο να είναι πιο εύκολο για τους άλλους να μιλήσουν. Εγώ από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά. Όταν πέρασα στην δραματική σχολή γνώρισα περισσότερα ομοφυλόφιλα άτομα….

Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, αν ένιωθα έλξη θα ήμουν σε σχέση με άνδρες, είμαι πολύ πιο πειραματικός».

Για τις σκέψεις του για οικογένεια, δήλωσε: «Η οικογένεια είναι κάτι που με αφορά, θα ήθελα να κάνω παιδιά αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω σύντομα ή ποτέ. Ο γάμος είναι κάτι νομικό τίποτα παραπάνω…».

Επίσης αναφέρθηκε στην απιστία και τις τοξικές σχέσεις λέγοντας ότι: «Την απιστία την συγχωρώ, μπορεί να συμβεί. Έχω απιστήσει ο ίδιος και το μετάνιωσα γιατί είναι λάθος. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλιώς θα το ψάξεις άλλου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε ένταση, καυγάδες και δεν υπήρχε αγάπη. Υπήρχε μόνο το πάθος που κρατούσε τη σχέση και την τροφοδοτούσε, αυτό είναι λάθος και τοξικό…».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Τζιόβας: «Είχα πετάξει κάτι αυγά σε δημοσιογράφους που ήταν ενοχλητικοί με…»