Ορέστης Χαλκιάς: «Μια ξούρα να ρίξω δεν θα με θυμάται κανείς»
Πρωινές εκπομπές

Ορέστης Χαλκιάς: «Μια ξούρα να ρίξω δεν θα με θυμάται κανείς»

Ορέστης Χαλκιάς: «Μια ξούρα να ρίξω δεν θα με θυμάται κανείς»

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό σουσού για τον ρόλο του στο σίριαλ Maestro, τον φόβο για ταύτιση και αποκάλυψε ότι οδεύει προς τον έρωτα...

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό σουσού για το ρόλο του στο σίριαλ Maestro, το φόβο της ταύτισης και για την ένταξη ομοφυλόφιλων ρόλων στην τηλεόραση. Ακόμη δήλωσε πως οδεύει προς τον έρωτα…

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να ασχοληθεί με τη μόδα, είπε: «Έμμεσα ασχολούμαι με την μόδα, μου συμβαίνει γιατί μου αρέσει αλλά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ γιατί έχω μια άλλη πορεία. Δεν είμαι όμως αρνητικός».

Για τον φόβο της ταύτισης του με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Maestro, σχολίασε: «Πολλές φορές ταυτιζόμαστε με ρόλους, δεν είναι κακό. Είχα την τύχη να κάνω διαφορετικά πράγματα και θα συνεχίσω. Μια ξούρα να ρίξω δεν θα με θυμάται κανείς. Θα με ξαναγνωρίσετε».

Για την ενσωμάτωση ομοφυλόφιλων ρόλων στην τηλεόραση, είπε: «Μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό γιατί πρέπει να μιλήσει κάποιος για το σήμερα. Η τηλεόραση και ο κινηματογράφος οφείλει να ακολουθήσει αυτή την κατεύθυνση».

Δεν άφησε επίσης να περάσει η ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος αυτή τη περίοδο, λέγοντας: «Εεεε… κατά εκεί πάω!».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα

Φάνης Μουρατίδης: Αποκάλυψε πότε θα βγει ο β’ κύκλος του Maestro