Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν θα σηκώσω κανένα γάντι που δεν ξέρουμε αν πετάχτηκε σε εμένα»
Πρωινές εκπομπές

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν θα σηκώσω κανένα γάντι που δεν ξέρουμε αν πετάχτηκε σε εμένα»

Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν θα σηκώσω κανένα γάντι που δεν ξέρουμε αν πετάχτηκε σε εμένα»

Όσα είπε ο παρουσιαστής για τον Γιώργο Λιάγκα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά και τα πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό Σουσού».

«Το φετινό τηλεοπτικό τοπίο είναι εμπόλεμο. Αυτό που συζητάμε με συναδέλφους είναι ότι νιώθουμε,, από πλευράς σημείου που έχουμε φτάσει, είναι λες και είναι Φεβρουάριος. Είναι όλοι στα κάγκελα, είναι οξύθυμοι. Λες και έχουν παρέλθει μήνες και δεν έχει περάσει ούτε ένας», σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Με ενδιαφέρον βλέπω την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Μου έχει κάνει καλή εντύπωση ο Ηλίας Βρεττός, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο νέο του post καιη Ευγενία Σαμαρά είναι πολύ καλή. Η Φαίη Σκορδά φέτος είναι πολύ καλύτερη, της έχω και αδυναμία και η ομάδα της μου είναι οικεία και αγαπητή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της, δεν είχα όμως πρόταση, γενικά το λέω».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και τον τσακωμό τους, απάντησε: «Ας μη μιλάμε για τα προηγούμενα. Πάντα τον εκτιμούσα, το τι μεσολάβησε δεν έχει σημασία».

Για το γεγονός ότι υπερασπίστηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόνισε: «Το έκανα και εφόσον τη στεναχωρούν δεν πρέπει να τα σκαλίζει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείται κανείς με αυτό, εφόσον κανείς από τους ενδιαφερόμενους δεν μίλησαν ποτέ».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τα όσα είχε πει στην εκπομπή του, ξεκαθάρισε: «Δεν πρόκειται  ποτέ να απαντήσω σε κάτι που δεν ειπώθηκε. Δεν θα σηκώσω κανένα γάντι που δεν ξέρουμε αν πετάχτηκε προς τη δική μου κατεύθυνση».

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα για το Πρωινό Σουσού – Τα πρώτα της λόγια και το «μουχαμπέτι»