Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Πρωί πρωί δεν έχω πιει και καφέ, αφήστε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας»
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Πρωί πρωί δεν έχω πιει και καφέ, αφήστε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας»

Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Πρωί πρωί δεν έχω πιει και καφέ, αφήστε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας»

Ο δημοσιογράφος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Πρεμιέρα στο OPEN, με την εκπομπή του, Ανοιχτές Υποθέσεις, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 21/3, ο Πέτρος Κουσουλός και μάλιστα, πήγε εξαιρετικά στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι αγνοούσε την ύπαρξη της εκπομπής.

Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, τόνισε ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε δουλειά τα τελευταία χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν το κάλεσε για να πάει στην εκπομπή.

«Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή, δεν γνωρίζω και ειλικρινά σας το λέω, δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο ποτέ για να συμμετάσχω στην εκπομπή. Καλή επιτυχία να έχει το παιδί, δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, χωρίς δουλειά ήταν. Σαν άνθρωπος της δικαιοσύνης, αυτές τις εκπομπές τις αντιμετωπίζω με πάρα πολύ μεγάλη επιφύλαξη, διαπράττονται συνεχώς από αυτές τις εκπομπές ποινικά αδικήματα με τη δημοσιοποίηση εγγράφων της δικογραφίας. Παρακολουθούσα το ποδόσφαριο, δεν θα συμμετείχα έτσι κι αλλιώς, είναι στάση ζωής μου αυτή», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει σε ποιο κανάλι κάνω εκπομπή»

Ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε σε όσα δήλωσε ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, για το πρόσωπό του.

«Να πάει στη Νικολούλη να ψάξει σε ποιο κανάλι κάνω εκπομπή. Η αρχισυντάκτρια τον πήρε τηλέφωνο, τον κάλεσε στην εκπομπή, δυστυχώς ούτε ο κ. Κούγιας, ούτε το “πυρηνικό όπλο” που ακούει στο όνομα Ουρανία Δημακοπούλου, ούτε οι ιατροδικαστές που εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία θέλησαν να δώσουν το “παρών”. Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο. Ο κ. Κούγιας έχει βάλει απαγορευτικό να εμφανίζεται στο OPEN επειδή είμαι εγώ. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο, ένα μεγάλο ευχαριστώ τον κόσμο που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια», ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

Για τη δήλωσε Κούγια ότι δεν είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και ήταν χωρίς δουλειά: «Πρωί πρωί δεν έχω πιει και καφέ, αφήστε με να συνεχίσουμε τη δουλειά μας»

 Διαβάστε ακόμα

Ανοιχτές Υποθέσεις: Ενθουσιασμός στο Twitter με την πρεμιέρα του Πέτρου Κουσουλού – «Όλα τα είδωλα μαζεμένα!»