Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση Πισπιρίγκου: «Αύριο είναι η μέρα της Τζωρτζίνας»
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση Πισπιρίγκου: «Αύριο είναι η μέρα της Τζωρτζίνας»

Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση Πισπιρίγκου: «Αύριο είναι η μέρα της Τζωρτζίνας»

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού λίγο πριν από το τέλος δίκης

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού μια ημέρα πριν από την οριστική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση  της μητέρας από την Πάτρα.

«Αύριο είναι η μέρα της Τζωρτζίνας που θα δούμε ποια θα είναι η ετυμηγορία του δικαστηρίου. Η κατηγορουμένη φέρει το τεκμήριο της αθωότητας αλλά αύριο είναι η μέρα της Τζωρτζίνας. Μετά από εκατό συνεδριάσεις, εξήντα μάρτυρες και πράγματα που μας έχουν κάνει να φρίττουμε από όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο από ανθρώπους που φρόντιζαν το παιδάκι.

Ο τοξικολόγος κ. Ράικος  ήταν εκείνος που εντόπισε την κεταμίνη η οποία ήταν σε υπερβολική δόση και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν εκείνη η οποία σκότωσε το παιδί. Άρα αύριο είναι η ώρα της Τζωρτζίνας, ένα παιδί που ήταν υγιέστατο και στα καλά του καλουμένου εισήχθηκε στο νοσοκομείο και έπαθε ανακοπή. Κάτι το οποίο κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει.Όταν ο γιατρός το επανέφερε στη ζωή το παιδί ζούσε έστω και καθηλωμένο. Ξαφνικά τον Γενάρη του 2022 πεθαίνει από υπερβολική δόση κεταμίνης», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Στην υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας έχουν γίνει τρομερές αμέλειες από τους ιατροδικαστές. Εδώ αποδεικνύεται η επιστημονική ανεπάρκεια ορισμένων στο μεγαλείο της. Αν μπορούσαν να καταλάβουν από τι κατέληξε η Μαλένα σύμφωνα με το κατηγορητήριο πάντα, θα είχε σωθεί η Τζωρτζίνα.

Σήμερα στην εκπομπή Ανοιχτές υποθέσεις θα δείτε συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι έζησαν την Μαλένα μέχρι την τελευταία στιγμή. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία και είμαι βέβαιος για αυτό ο κ. Δασκαλάκης θα στραφεί εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός για Αλέξη Κούγια: «Πρωί πρωί δεν έχω πιει και καφέ, αφήστε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας»