Πισπιρίγκου – Κούγιας: «Το δικαστήριο συμμετείχε σε κουτσομπολιά ανοησιών και γελοιοτήτων»
Πρωινές εκπομπές

Πισπιρίγκου – Κούγιας: «Το δικαστήριο συμμετείχε σε κουτσομπολιά ανοησιών και γελοιοτήτων»

Πισπιρίγκου – Κούγιας: «Το δικαστήριο συμμετείχε σε κουτσομπολιά ανοησιών και γελοιοτήτων»

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, καθώς η εισαγγελέας θα διατυπώσει την πρότασή της στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στις κάμερες των δημοσιογράφων παραχώρησε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας τις εξελίξεις και αφήνοντας αιχμές για την ελληνική δικαιοσύνη.

«Η υπόθεση εκθέτει την ελληνική δικαιοσύνη»

«Δεν τη θεωρώ σημαντική ημέρα, σημαντική ημέρα θα είναι η ημέρα της αποφάσεως. Πιστεύω πως η πρόταση της εισαγγελέως θα είναι καταδικαστική όπως διεφάνη από την πρώτη ερώτηση που έκανε όταν άρχισε η δίκη. Όπως καταδικαστική θα είναι και η άποψη της προέδρου.

«Αυτό που περιμένω είναι τουλάχιστον να υπάρχει ένας εισαγγελικός αυτοσεβασμός ώστε η πρόταση της εισαγγελέως να έχει έναν ειρμό επιστημονικό και να αιτιολογεί. Λυπάμαι πολύ που θα το πω η υπόθεση αυτή εκθέτει την ελληνική δικαιοσύνη όπως εξελίχθηκε. Εγώ προσβλέπω στην ηθική των τεσσάρων ενόρκων».

«Το δικαστήριο συμμετείχε σε κουτσομπολιά ανοησιών και γελοιοτήτων»

«Λυπάμαι που το λέω ήταν οδυνηρή η συμμετοχή μου στην υπόθεση, κάθε μέρα πρέπει να υπερασπίζομαι το τεκμήριο αθωότητας και από την άλλη μεριά ακόμα και η πρόεδρος και μέλη του δικαστηρίου να συμμετέχουν σε κουτσομπολιά επιπέδου Μινχάουζεν και άλλων ανοησιών και γελοιοτήτων που δεν πρόκειται να ξανασυναντήσουν στη δικαιοσύνη τέτοια αποδοχή».

«Ελπίζω η εισαγγελέας να έχει την εισαγγελική αξιοπρέπεια και την πρότασή της να την καταθέσει εγγράφως ώστε να την κρίνει η δικαστική κοινότητα» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Πισπιρίγκου – Αλέξης Κούγιας: «Έχουν καταργηθεί οι κανόνες της αρχής της ηθικής»