Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Πάνος Βλάχος είναι το 1/100 του Γιώργου Νταλάρα»
Πρωινές εκπομπές

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Πάνος Βλάχος είναι το 1/100 του Γιώργου Νταλάρα»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Πάνος Βλάχος είναι το 1/100 του Γιώργου Νταλάρα»

Ο ραδιοωνικός παραγωγός δεν θέλησε να μιλήσει παράλληλα για τον ηθοποιό και τον τραγουδιστή, τονίζοντας ότι αρνείται να τους «πακετάρει»

Αυστηρός στα λόγια του για τον Πάνο Βλάχο ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, όταν ρωτήθηκε τόσο για τις δηλώσεις του ηθοποιού, όσο και γι αυτές του Γιώργου Νταλάρα, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Αρνούμαι να αναμειγνύω τον Πάνο Βλάχο, που είναι το 1/10 – μην πω το 1/100 – του Γιώργου Νταλάρα. Αρνούμαι αυτή την κουβέντα, αρνούμαι το πακετάρισμα του Πάνου Βλάχου με τον Γιώργο Νταλάρα», είπε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Ο Γιώργος Νταλάρας είπε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά με λάθος ίσως τρόπο από κάποια στιγμή και μετά και σε λάθος αποδέκτες, που ήταν οι ρεπόρτερς. Ξέρετε πόσο σέβομαι τη δουλειά που κάνετε και θυμώνω με τους ανθρώπους που σας γυρίζουν την πλάτη», πρόσθεσε.

«Αυτό που είπε ο Πάνος Βλάχος είναι μία μόδα κάποιων ηθοποιών που τους έχει μείνει ενδεχομένως από την προηγούμενη δεκαετία της κρίσης, των Μνημονίων, όταν ένας δημοσιογράφος που έλεγε μία άποψη τον αποκαλούσαν γουρούνι και τα λοιπά. Τους έχει μείνει αυτό το στυλάκι», πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για να καταλήξει:

«Δεν έχω πιο απαράδεκτο από αυτό το πράγμα. Εξοργίστηκα όταν το είδα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει».

Διαβάστε ακόμα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πάνο Βλάχο: «Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντάς τον»