Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή»
Πρωινές εκπομπές

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή»

Όσα είπε για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

Για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα αλλά και την «κόντρα» που δημιουργήθηκε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι.

Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων και για την Ιωάννα Μαλέσκου και όσα ακούστηκαν για το σκυλάκι της και τον ΣΚΑΪ αλλά και για τη διπλή ερωτική ζωή των επωνύμων..

«Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του Παπανώτα γιατί είναι εξωπραγματικά. Όταν συμφωνώ με τα λεγόμενα κάποιους το επισημαίνω, δεν θεωρώ ακόμα και αν πρόκειται για άνθρωπο της γενιάς μου να πω ότι επηρεάζεται από εμένα.

Υποθέτω ότι τα όσα είπε για μένα δεν τα είπε προσβλητικά αλλά χιουμοριστικά. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ.

Είχα δει να εξαφανίζεται ξαφνικά το σκυλάκι της Ιωάννας Μαλέσκου από την εκπομπή, δεν είχα ρωτήσει όμως γιατί δεν έβγαινε στον αέρα.

Εγώ τοποθετήθηκα γενικά για τα πρόσωπα που αποφεύγουν να σχολιάσουν στις κάμερες, χρεώθηκε όμως σαν να το λέω για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Λυπάμαι αν την έβγαλα από το ύφος και το στιλάκι της. αν όμως οι δηλώσεις μου την κάνουν από εκεί που αποφεύγει τις κάμερες να σταθεί να μιλήσει, χαλάλι της.

Σαφέστατα υπάρχουν στην ελληνική showbiz άνθρωποι με διπλή ερωτική ζωή, συμβαίνει και θα συμβαίνει.

Όλα ξεκινούν από την αποδοχή του εαυτού σου, πρέπει να καταλάβεις τι “σου συμβαίνει” και μετά να έχεις τα κότσια να αντιμετωπίσεις την κοινωνία.

Υπάρχουν άνθρωποι που τη μάχη για την αποδοχή του εαυτού τους, δεν μπορούν να τη δώσουν και προτιμούν να ζουν μία κρυφή ζωή.

Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κατηγορώ, τους συμπονώ».

Διαβάστε επίσης

Famagusta – Σοφία Παυλίδου: «Κάποιες από τις γυναίκες που μιλήσαμε έμειναν έγκυες από τους βιασμούς»