Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: «Ο Μέλιος θυμίζει στη Φρόσω την οικογένεια που έχασε»
Πρωινές εκπομπές

Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: «Ο Μέλιος θυμίζει στη Φρόσω την οικογένεια που έχασε»

Ψυχοκόρες – Λουιζίδη: «Ο Μέλιος θυμίζει στη Φρόσω την οικογένεια που έχασε»

Όσα είπε για τον ρόλο της Φρόσως

Για τον ρόλο της Φρόσως στη σειρά, Ψυχοκόρες, που έχει αποθεωθεί μίλησε η Άννα Λουιζίδης και αναφέρθηκε πόσο καρμική ήταν η συμμετοχή της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον έρωτα της Φρόσως με τον Μέλιο που δείχνει την αγνή αγάπη και τον αληθινό έρωτα μέσα σε ένα σκοτάδι και έναν εφιάλτη που βιώνει από τους Νάτσηδες.

«Με πήραν τηλέφωνο από το casting και μου είπαν ότι υπάρχει ο τάδε ρόλος. Μου έστειλαν τη σκηνή, την περιγραφή του ρόλου και το κοινωνικό πλαίσιο των Ψυχοκορών.

Είχα τελειώσει τη σχολή δύο μήνες πριν το casting. Συνήθως πάω στις auditions πολύ αγχωμένη αλλά μου άρεσε πολύ ο ρόλος και ένιωθα ασφάλεια σ’ αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι πήγα ήρεμη.

Κανονικά δεν θα μπορούσα να πάω σ’ αυτό το δοκιμαστικό, αλλά ακυρώθηκε κάτι άλλο που είχα και πήγα. Ο ρόλος μου με επηρεάζει συναισθηματικά.

Είναι επιτέλους μια σχέση στη ζωή της Φρόσως όπου νιώθει ασφαλής, κάτι που της φαίνεται πρωτόγνωρο στη συγκεκριμένη συνθήκη. Σχεδόν δεν μπορεί να το πιστέψει.

Αυτό που με συγκίνησε σ’ αυτή την ιστορία είναι ότι η Φρόσω μετά από πάρα πολύ καιρό χαμογελάει. Διαβάζοντας τον ρόλο, συνειδητοποιούσα ότι αυτό το πράγμα πονάει πολύ.

Πονάει και από τον φόβο μην χάσω το χαμόγελο που μόλις κέρδισα, πονάει και από το γεγονός ότι όταν χαμογελάς συνειδητοποιείς πόσο καιρό είχες να χαμογελάσεις καθαρά και ήρεμα σ’ ένα ασφαλές πλαίσιο. Ο Μέλιος της θυμίζει την οικογένεια που έχασε».

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Η σκληροπυρηνική Αρχοντούλα και το ένοχο μυστικό με τη Νέλλα που την βασανίζει