Ψυχοκόρες: Η σκληροπυρηνική Αρχοντούλα και το ένοχο μυστικό με τη Νέλλα που την βασανίζει
Σειρές

Ψυχοκόρες: Η σκληροπυρηνική Αρχοντούλα και το ένοχο μυστικό με τη Νέλλα που την βασανίζει

Ψυχοκόρες: Η σκληροπυρηνική Αρχοντούλα και το ένοχο μυστικό με τη Νέλλα που την βασανίζει

Μάθε τα πάντα για τον ρόλο της!

Οι Ψυχοκόρες είναι μια σειρά γεμάτη ανατροπές που έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ και που πλέον οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν μέσα από την μικρή οθόνη.

Μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι Ψυχοκόρες αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Ποια είναι η Αρχοντούλα (Νεκταρία Γιαννουδάκη);

Η οικονόμος της οικίας Κοτρώτση. Αθόρυβη, άψογη, ατσαλάκωτη. Δεν έχει προσωπική ζωή και δεν δένεται με τις ψυχοκόρες που έρχονται και φεύγουν, όμως, αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς.

Το μυστικό που τη δένει με την οικογένεια, θα αποκαλυφθεί και σύντομα θα αλλάξει τη ζωή όλων…

Ψυχοκόρες: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει! Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

Spoiler Alert

Η Αρχοντούλα δεν είναι αυτό που δείχνει! Η ζωή την έκανε να δείχνει σκληρή, να μην εκφράζει ποτέ τα συναισθήματά της και η συμβίωση με την οικογένεια Κοτρώτση το ενίσχυσε όλο και περισσότερο. Μέχρι που ήρθε η Μαρίκα!

Μια κοπέλα από ένα χωριό της Ξάνθης, που δεν διστάζει να δείξει τα συναισθήματά της και που η ψυχή της είναι αγνή και τα ψέματα δεν χωράνε στο μυαλό της.

Οι δύο γυναίκες μπορεί στην αρχή να μαλώνουν σαν τον σκύλο με τη γάτα αλλά η σχέση τους θα φτιάξει και θα είναι σαν μάνα με κόρη!

Μάλιστα, η Μαρίκα θα καταφέρει να ανακαλύψει και το μεγάλο μυστικό της Αρχοντούλας.

Ποιος είναι άραγε ο γιος της; Και γιατί δεν αποκαλύπτει την αλήθεια;

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Η παράνομη σχέση του «επαναστάτη» Παύλου Στρατή και το «άδειασμα» μετά τη δολοφονία του…