Ραφαέλα Ψαρρού: Θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιώργο Καράβα;
Πρωινές εκπομπές

Ραφαέλα Ψαρρού: Θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιώργο Καράβα;

Ραφαέλα Ψαρρού: Θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιώργο Καράβα;

Όσα απάντησε για το τηλεοπτικό μέλλον του συζύγου της

Την Ραφαέλα Ψαρρού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Καράβα.

Ο Γιώργος Καράβας έκανε την εμφάνισή του στο GNTM αρχικά ως coach και στη συνέχεια ως κριτής, με το τηλεοπτικό κοινό να τον έχει αγαπήσει.

Οι φήμες τον θέλουν να παρουσιάζει το Shopping Star μετά την κοινή απόφαση του καναλιού και της Βίκυς Καγιά να μη συνεχίσει το εν λόγω πρόγραμμα.

«Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πώς το ξέρετε εσείς και δεν το ξέρω εγώ. Τα επαγγελματικά του τα ξέρεις εκείνος καλύτερα και νομίζω αυτά πρέπει να σας τα απαντήσει αυτός για να σας πει τι πραγματικά θέλει να κάνει στο μέλλον», ανέφερε αρχικά η Ραφαέλα Ψαρρού.

«Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιώργος»

«Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την παρουσίαση κάποιο project μόδας, έχει αυτή την ενέργεια που χρειάζεται και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα κάνει. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιώργος αλλά δεν ξέρω αν έχει καταλήξει κάπου ακόμα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αν υπήρχε κάτι θα το είχαμε πει. Δεν ξέρω κάτι οπότε δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Δεν έχω κατασταλάξει αν θα ήθελα κάτι τέτοιο, θα φανεί στο μέλλον».