Ραφαηλίδης για το Καλύτερα δε γίνεται: «Ακόμα και εάν χωριστούμε δεν χωριζόμαστε»
Πρωινές εκπομπές

Ραφαηλίδης για το Καλύτερα δε γίνεται: «Ακόμα και εάν χωριστούμε δεν χωριζόμαστε»

Ραφαηλίδης για το Καλύτερα δε γίνεται: «Ακόμα και εάν χωριστούμε δεν χωριζόμαστε»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, για την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, την αυτοαναφορικότητα και το «Zari».

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό του μέλλον και την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, είπε:

«Έχουμε τέσσερις μήνες γεμάτους ακόμα για τη σεζόν, το συμβόλαιο μου λήγει φέτος οπότε θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα με το κανάλι, θα τα πούμε τότε και το κανάλι θα ανακοινώσει οτιδήποτε. Είμαι θετικός στο να μείνω, γιατί το Καλύτερα δεν γίνεται είναι επί τέσσερα χρόνια το τηλεοπτικό μου σπίτι αλλά και το κανάλι».

«Είμαστε πάρα πολύ φίλοι πέρα από συνεργάτες με την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Αυτά τα σενάρια όπως έχουν ακουστεί, έτσι τα ακούσαμε γιατί η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχει μιλήσει κανείς μας με το κανάλι ούτε καν για να επικοινωνήσει τις προθέσεις του αν θέλει να συνεχίσει ή όχι αλλά αντίστοιχα και το κανάλι. Εμείς ακόμα και εάν χωριστούμε δεν χωριζόμαστε».

Για την αυτοαναφορικότητα και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού, είπε:

«Νομίζω ότι έχει κουράσει τον κόσμο η αυτοαναφορικότητα από τη μια αλλά από την άλλη τη βλέπουμε και να λειτουργεί από άποψη τηλεθέασης. Φαντάζομαι ότι εάν κάτι κάνει μια εκπομπή να κάνει και βλέπει ότι αυτό αποτυγχάνει θα το σταματούσαν. Για να το κάνουν τόσο παρατεταμένα και επίμονα μάλλον τους βγαίνει σε καλό. Δεν το έχουμε επιλέξει σαν εκπομπή».

Επίσης αναφέρθηκε στο «Zari» και τη Μαρίνα Σάττι:

«Αν και πάνω από σαράντα και boomer άλλης γενιάς ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή. Έχει αυτό το μαγικό που σου τραβάει το αυτί, δεν μοιάζει με κάτι και νομίζω θα κάνουμε παρά πολύ καλή εμφάνιση και θα πάμε παρά πολύ καλά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις. Δεν ήθελα καθόλου να…»