Ρέππας: «Στο τελευταίο τηλεφώνημα με τη Μίνα Αδαμάκη, νομίζω ότι είχε αρχίσει να μην καταλαβαίνει»
Πρωινές εκπομπές

Ρέππας: «Στο τελευταίο τηλεφώνημα με τη Μίνα Αδαμάκη, νομίζω ότι είχε αρχίσει να μην καταλαβαίνει»

Ρέππας: «Στο τελευταίο τηλεφώνημα με τη Μίνα Αδαμάκη, νομίζω ότι είχε αρχίσει να μην καταλαβαίνει»

Οι «Τρεις Χάριτες», το «Μαίρη, Μαίρη» και οι «Συμπέθεροι»

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στη «Super Katerina» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις «Τρεις Χάριτες» αλλά και για στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η οποία δεν πήγε όπως θα περίμενε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Μίνα Αδαμάκη.

«Κάνω τον σταυρό μου που πάνε καλά οι παραστάσεις μου, γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα πάντα», δήλωσε αρχικά.

«Κατάλαβα ότι οι “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” πήγαν καλά από την αντίδραση του διευθυντή προγράμματος, όταν με πήρε τηλέφωνο. Με το “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” δεν είμαι ενθουσιασμένος από τη χρήση που του έκανε το κανάλι. Νομίζω ότι φέρθηκαν λίγο πανικόβλητα», τόνισε.

Για το ότι δεν ήθελαν να παίζουν σε επανάληψη οι «Τρεις Χάριτες», αλλά αυτό άλλαξε με τους «Συμπέθερους», εξήγησε: «Άλλαξε η άποψή μας γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε τη Γιολάντα και αφήσαμε την Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω».

Για τη Μίνα Αδαμάκη, τόνισε: «Μιλούσαμε με την Μίνα Αδαμάκη όχι πάρα πολύ συχνά. Έχω την εντύπωση ότι στο τελευταίο μας τηλεφώνημα, είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε πολύ και αυτό εγώ μέσα μου το παίρνω σαν ευλογία γιατί έφυγε από καρκίνο και ίσως να μην κατάλαβε».

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει: «Το “Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο” είναι μία από τις πολύ αγαπημένες στιγμές στη ζωή μου και θα ήθελα να γυρίσω σε αυτόν τον τόπο. Δεν θα δούμε την ταινία σε σίριαλ. Με τον Θανάση Παπαθανασίου ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε δύο άνδρες να φιλιούνται στο στόμα. Στο Safe Sex. Είναι κάτι που συμβαίνει στην κοινωνία, για ποιον λόγο να το λογοκρίνουμε ή να μην το παρουσιάσουμε;».

Η ένοχη απόλαυσή του στην τηλεόραση ήταν ότι είδε όλο τον πρώτο κύκλο του Bachelor, αλλά και το My Style Rocks. «Με αφήνει άφωνο ότι το ρούχο μπορεί να δημιουργήσει τέτοια πάθη, μίσοι».

Διαβάστε ακόμα

Μιχάλης Ρέππας: «Η ανασφάλεια σε κάνει και έχεις διάφορα στριτζώματα»