Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας
Πρωινές εκπομπές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας

Η ετυμηγορία στο δικαστικό θρίλερ που μετρά δύο χρόνια

Ένοχη κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με χορήγηση θανατηφόρας δόσης κεταμίνης, ενώ η 9χρονη νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και την απόπειρα δολοφονίας αυτής, 9 μήνες νωρίτερα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών.

Λίγο πριν από τις 12 γράφτηκε η τελευταία πράξη του δικαστικού θρίλερ για την 35χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για τον φόνο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, αλλά και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Ως προς τη δολοφονία αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης και πρωτότοκης κόρης της κατηγορούμενης από την Πάτρα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκρινε την κατηγορούμενη ένοχη με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια να δηλώνει στις κάμερες ότι η εντολέας του θα ασκήσει έφεση.

«Τεράστια δικαστική πλάνη και δικαστικό σκάνδαλο. Είμαι άνθρωπος που ζει στο χώρο της δικαιοσύνης 50 χρόνια. Θα σεβαστώ την απόφαση της δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρος ότι η απόφαση σε δεύτερο βαθμό θα είναι αθώα.

Σεβόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης, αλλά θα καταθέσουμε έφεση σε δεύτερο βαθμό» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.






Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Η μαρτυρία στελέχους νοσοκομείου που «καίει» την Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας