Ρούλα Χάμου: «Η Κατερίνα Καραβάτου αδικείται με το My Style Rocks, το κάνει για βιοποριστικούς λόγους»
Πρωινές εκπομπές

Ρούλα Χάμου: «Η Κατερίνα Καραβάτου αδικείται με το My Style Rocks, το κάνει για βιοποριστικούς λόγους»

Ρούλα Χάμου: «Η Κατερίνα Καραβάτου αδικείται με το My Style Rocks, το κάνει για βιοποριστικούς λόγους»

Η δημοσιογράφος σχολίασε τα τηλεοπτικά, έκανε ανοιχτή πρόταση στον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε με ποιον παρουσιαστή θα σκεφτόταν την επάνοδό της

Για τον λόγο που επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση, τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, την τηλεόραση αλλά και τα πρόσωπα που την περικλύουν, μίλησε η Ρούλα Χάμου στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Η δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks, αλλά και στον Νίκο Μουτσινά, για τον οποίο μάλιστα όπως αποκάλυψε, γράφει έναν ρόλο.

Η αποχή

«Πρέπει να είναι μία 10ετία η αποχή μου, ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Είχα πολύ σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, αρρώστησαν και οι δυο μου γονείς, έφυγαν και οι δύο από τη ζωή και η οικογένειά μου με είχε ανάγκη κι αυτή ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μου», αποκάλυψε η Ρούλα Χάμου.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ τις προτάσεις που μου γίνονταν. Ήδη όταν τελείωσε το Κους-Κους, είχα αποφασίσει ότι αυτού του τύπου οι εκπομπές είχαν τελειώσει για μένα», πρόσθεσε.

Σε όσους χαρακτηρίζουν τη σημερινή τηλεόραση «ανθρωποφαγική», απάντησε: «Πάντα ήταν ανθρωποφαγική η τηλεόραση, όμως νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι και οι άνθρωποι της τηλεόρασης αδικούνται όσον αφορά στην κριτική που τους ασκείται. Νομίζω ότι αν οι ιθύνοντες επέλεγαν καλύτερα περιεχόμενα εκπομπής και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτές θα ήταν πολύ καλύτεροι».

«Πρέπει κάθε εκπομπή να διαφοροποιηθεί, να σταματήσει αυτό το σύνδρομο του… σουβλακίου. Είναι καλά σουβλάκια στη γωνία, θα φτιάξουμε κι εμείς τα ίδια σουβλάκια. Αυτή η συνταγή με έναν κεντρικό παρουσιαστή και βάζουμε 4-5 ανθρώπους γύρω γύρω, που συνιστούν το πάνελ, πρέπει να αλλάξει και να απαλλαχθούν οι άνθρωποι της τηλεόρασης από τον ιδρυματισμό» επεσήμανε.

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Για την Κατερίνα Καραβάτου και το My Style Rocks, η Ρούλα Χάμου απάντησε: «Το My Style Rocks δεν μου αρέσει, το λέω ξεκάθαρα. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καραβάτου αδικείται, αντιλαμβάνομαι ότι για επαγγελματικούς, βιοποριστικούς λόγους ένας άνθρωπος κάνει μία εκπομπή».

Για την αποχή του Νίκου Μουτσινά: «Νομίζω ότι ήτανμία εξαιρετική απόφαση γιατί αυτό το είδος εκπομπής που έκανε είναι πάρα πολύ δύσκολο. Επειδή τώρα κάτι ετοιμάζω, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να τα πούμε και για θέατρο και για τηλεοπτική σειρά, θα ήθελα πάρα πολύ και θα ήταν τιμή μου, να συνεργαστούμε με τον Νίκο. Γράφω έναν ρόλο ειδικά γι αυτόν».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης στο πρωινό θα έρθει και θα δώσει επικοινωνία, φιλία και χαρά. Θα ήταν ίσως η μόνη περίπτωση που θα σκεφτόμουν την επάνοδό μου σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Αν μου έκανε πρόταση θα πήγαινα σίγουρα».

«Η δυσκολότερη συνέντευξη που έχω πάρει ήταν η Κέτι Μος. Ήταν αλλοπρόσαλλη, κακότροπη, ασυνεπής, αγενέστατη και ξινή. Ήθελα πραγματικά να τελειώνουμε».

Για τη Ρούλα Κορομηλά: «Θεωρώ ότι όλα τα Μέσα της χρωστάνε. Ήταν πρωτοπόρος και έχει κάνει πράγματα που δεν έχουν ξεπεραστεί».

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι τέτοια η εμπειρία της και η επικοινωνιακή δυνατότητά της που νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε στην τηλεόραση. Όμως, η ίδια σαν χαρακτήρας, είναι λίγο πιο άτολμη από όσο χρειάζεται».

Για την Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλω να πω κάτι, με πολύ αγάπη στην Κατερίνα που είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Στο θέατρο λένε ότι υπάρχει ο πασαδόρος και ο ατακαδόρος. Η Κατερίνα ήταν θαυμάσια σε ζευγάρι με την Ελένη, αυτό λείπει από αυτή την εκπομπή».

Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν νομίζω ότι στη φάση που είναι τώρα έχει ανάγκη από συμβουλές και παραινέσεις».

Διαβάστε ακόμα

Επίθεση Μαρτίκα στην Πολυκάρπου: «Έχεις γίνει η νο1 Κατίνα!» – Αντέδρασε πολύ έντονα η Κατερίνα Καινούργιου