«Σασμός»: «Τι νόημα έχει να μιλήσει η Θοδώρα στη Μαρίνα και να καταρρεύσουν όλα;»
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός»: «Τι νόημα έχει να μιλήσει η Θοδώρα στη Μαρίνα και να καταρρεύσουν όλα;»

«Σασμός»: «Τι νόημα έχει να μιλήσει η Θοδώρα στη Μαρίνα και να καταρρεύσουν όλα;»

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον γ' κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha

Για τον ρόλο της Θοδώρας τον οποίο υποδύεται στον «Σασμό» και τον γ’ κύκλο που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, μίλησε η Δανάη Παππά στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».

«Η Θοδώρα θέλει πάρα πολύ αυτό το παιδί, επειδή όμως συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα πράγματα δεν ξέρουμε τι θα γίνει κι αν τελεικά αντέξει. Είναι στα σχέδιά τους ο γάμος με τον Γιώργο. Οι αλλαγές είναι πολλές και οι ανατροπές μεγάλες. Έχω χαθεί κι εγώ, έρχονται χτυπήματα παντού από το σενάριο», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά και συνέχισε:

«Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να μην πει τίποτα στη Μαρίνα για να μη πληγωθεί. Μετά τον θάνατο του Πέτρου προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, έχει νόημα να της πει την αλήθεια και να καταρρεύσουν όλα;».

Για τη σχέση της Θοδώρας με τον Μανώλη, απάντησε: «Είναι ένας χαρακτήρας κρυψήνους. Δεν θέλει να μοιράζεται πράγματα και εκείνη είναι που τον τσιγκλούασε πάντα σε σημείο που πήγαινε να σπάσει. Η κατάσταση συνεχίσει ακόμα και τώρα, παρόλο που η σχέση τους είναι πιο ήρεμη. Δεν ανοίγεται απόλυτα».

Για την εισβολή του Βασίλη Μπισμπίκη: «Έχουμε λίγες σκηνές μαζί. Δεν επηρέαζει την εξέλιξη της Θοδώρας. Επειδή είναι βαφτιστήρα του Παύλου, κάπως δεν την επηρεάζει, δεν την πειράζουν».

«Υπάρχουν τόσες εξελίξεις που δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς σαν ηθοποιός», τόνισε η Δανάη Παππά.

Για την προσωπική της ζωή με τον Λάμπρο Λάζαρη, δήλωσε: «Το έχω σκεφτεί για παιδί και θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δεν ξέρω πώς θα έρθουν τα πράγματα, με τη δουλειά είναι πρόκληση. Με τον Λάμπρο είμαστε 5 χρόνια μαζί. Είμαι πολύ τυχερή. Δεν είμαι καθόλου σαν τη Θοδώρα. Δεν νιώθω την ανάγκη να ζηλέψω, αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι εκτός σχέσης θα το κάνει. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για εσένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω. Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη, έχουμε και οι δυο πολλά να κάνουμε».

Παράλληλα, η ηθοποιός, μίλησε στην «Super Katerina» για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Για μια ζωή».

Διαβάστε ακόμα

«Σασμός»: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα και στα πρώτα επειδόσια