«Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ»
Πρωινές εκπομπές

«Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ»

«Σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ»

Η δήλωση γνωστού ηθοποιού για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το θέμα με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Πολλές γνωστές προσωπικότητες έχουν πάρει θέση δημόσια. Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης εξέφρασε τη δική του άποψη εξηγώντας ότι δεν είναι αντίθετος με την ιδέα να παντρεύονται άτομα του ίδιου φύλου.

«Δεν θα ήμουν αρνητικός για τον γάμο, αλλά σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ έτσι όπως το πάνε. Δεν είναι για να το βγάζουμε απ’ έξω. Ο καθένας μπορεί να είναι στρέιτ, bi ή γκέι. Δεν χρειάζεται να βγει να το πει στις εφημερίδες. Ως προς τι; Δηλαδή ένας που φιλόζωος πρέπει να βγούμε να πούμε τη φιλοζωία μας για να πάρουμε σταυρούς και ψήφους. Εγώ πουθενά δεν έχω βγει να πω που παλεύω με τα 4 παιδιά μου» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Θα μπορούσαμε όλοι να υιοθετήσουμε έναν μετανάστη αν είχαμε το περιθώριο, να εντάξουμε στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι, που θέλουν την ελληνική κουλτούρα και είναι κοντά μας. Αυτό θα μου ήταν εμένα σαν σκέψη, να μπορούσα να πάρω ένα πέμπτο παιδί κι όχι αυτό που είπατε. Αλλά δεν είμαι και αρνητικός γιατί αν δύο άνθρωποι είναι πραγματικά συμφιλιωμένοι, έχουμε δει μονογονεϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους να είναι καταπληκτικά και να μην κουβαλάνε τίποτα. Δεν ξέρω πόσο bullying θα φάνε αυτά τα παιδιά στη ζωή τους».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Μακρής: «Τα ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν τα παιδιά μέσα σε ένα ψέμα»