Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Αυτές οι γυναίκες που τηγανίζουν, αγοράζουν δίσκους και τον ακούνε»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Αυτές οι γυναίκες που τηγανίζουν, αγοράζουν δίσκους και τον ακούνε»

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Αυτές οι γυναίκες που τηγανίζουν, αγοράζουν δίσκους και τον ακούνε»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις νέες δηλώσεις του τραγουδιστή, ο οποίος με τον τρόπο του θέλησε να «μαζέψει» τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα λόγια που είπε κατά των δημοσιογράφων

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τόσο στη συνέντευξή του στο «Κόκκινο», όσο και μετά από αυτή, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι,

Η παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι εκτίμησε ότι ο τραγουδιστής προσπάθησε να τα «μαζέψει» και να κάνει ένα βήμα πίσω, δεν παράλειψε να σταθεί στην υποτίμηση των γυναικών, μέσα από κάποια λεγόμενά του.

«Είναι πολύ αντρίκιο, αν συμβαίνει»

«Εγώ διαβάζω μέσα από αυτές τις δηλώσεις ότι ήθελε λίγο να το “μαζέψει” απέναντι στα παιδιά», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Νίκο  Συρίγο να της απαντά:

«Και τα παιδιά το μάζεψαν απέναντι στον Γιώργο Νταλάρα. Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες και ο τρόπος προσέγγισης του Γιώργου Νταλάρα έτσι όπως έγινε την περασμένη Παρασκευή και αυτό είναι θετικό και από τις δύο πλευρές. Και τα παιδιά που ήταν εκεί τον αντιμετώπισαν με ηρεμία και εκείνος απάντησε ανάλογα».

«Και την προηγούμενη εβδομάδα τον αντιμετώπισαν με ηρεμία», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια με τον δημοσιογράφο να λέει: «Δεν έχω την ίδια άποψη, μην την ανοίξουμε ξανά αυτήν την κουβέντα».

«Και ο ίδιος είπε ότι οι γνωστοί του άνθρωποι τον ονομάζουν εισαγγελέα», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Συρίγο να εξηγεί: «Για την αυστηρότητα του ύφους του».

«Για εμένα είναι ένας τρόπος, χωρίς να πληγώσει και τον εγωισμό του πολύ, κάπως να ανασκευάσει και αυτό που έχει κάνει, έτσι το παίρνω κι έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου σε Νίκο Συρίγο: «Μισό λεπτό γιατί αυτό τώρα είναι πάλι ένα δάχτυλο και δεν μου αρέσει»

«Προσβάλλει τις γυναίκες που τηγανίζουν»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση απέναντι στη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Γενικά, όλες αυτές αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε ‘να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο’. Αυτό είναι αυτές οι εκπομπές. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα μέρη της γης. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει μια ελαφρότητα, οι μαμάδες και οι γιαγιάδες τηγανίζουν και πρέπει να φτιάξουν το φαγητό. Λοιπόν, το υπόλοιπο κομμάτι όμως, έχει από πίσω έναν άλλο προβληματισμό».

«Καταπέλτης» ο Γιώργος Νταλάρας για τον Σάκη Ρουβά – «Δεν μπορεί να εκφράσει το Άξιο Εστί»

«Θέλει λίγο προσοχή στο πώς μιλάμε, σε ποιους απευθυνόμαστε και ο τρόπος που μιλάμε. Εμένα γιατί με ενοχλεί αυτή η υποτίμηση; Γιατί καταρχάς, ας μη μιλήσουμε για το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι γυναίκες που τηγανίζουν πατάτες στα σπίτια μας, γιατί είναι οι σημαντικότερες, και αυτές οι γυναίκες αγοράζουν και δίσκους και ακούνε και τον Γιώργο Νταλάρα. Οπότε ας μην πηγαίνουμε εκεί.

Εγώ το βρήκα υποτιμητικό απέναντι στις γυναίκες αυτές και όχι στις εκπομπές. Ότι αυτές οι εκπομπές απευθύνονται στις γιαγιάδες και τις μαμάδες που τηγανίζουν, δεν προσβάλλει τις εκπομπές, προσβάλλει τις γυναίκες αυτές, παρόλα αυτά είχε πιο χαμηλούς τόνους και το εκτιμώ αυτό. Θα το πάρω σαν ένα βήμα πίσω και οι δημοσιογράφοι ένα βήμα πίσω και θα σταθώ εκεί. Το κοινό που ακούει Γιώργο Νταλάρα δεν είναι ένα ξεχωριστό κοινό που δεν βλέπει τηλεόραση ας πούμε, πιστεύω, μπορεί να είναι και δύο διαφορετικοί κόσμοι και να μην το έχω καταλάβει εγώ; Τι να πω;», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Νταλάρας: Τα «μαζεύει» μετά τις δηλώσεις κατά των δημοσιογράφων – «Σέβομαι τη δουλειά σας»