Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί…»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί…»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Happy Day

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Happy Day για την τηλεόραση, τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, την Πρωτοχρονιά χωρίς τη μητέρα της και την απάτη με τα χάπια αδυνατίσματος.

Αναφερόμενη στην φετινή σεζόν στη τηλεόραση, είπε: «Τηλεοπτικά η σεζόν είναι ενδιαφέρουσα, η τηλεόραση είναι στα πάνω της και υπάρχει χώρος για όλους. Ελπίζω ότι αυτό θα παραμείνει. Ο καινούργιος χρόνος θέλω να βαρεθώ ας είναι μια βαρετή χρονιά φέτος, ελπίζω όλα να είναι καλύτερα…».

Για τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο και την Πρωτοχρονιά χωρίς τη μητέρα της, είπε: «Τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο τα περάσαμε με μια φίλη μου και έφτιαξε μια σούπα έκανα ότι είναι ωραία αλλά δεν ήταν. Μας έκανε και το υπόλοιπα φαγητά στο τραπέζι τα οποία ήταν πάρα πολύ ωραία. Την πρωτοχρονιά πήγαμε Θεσσαλονίκη στον αδελφό μου και τον μπαμπά μου ακόμα πιο οικογενειακά.

Φέτος πέρασα δεύτερη πρωτοχρονιά χωρίς τη μητέρα μου, ήταν πιο εύκολο από πέρυσι. Η άδεια θέση βέβαια στο τραπέζι μένει πάντα. Τις γιορτές είναι πιο έντονη η απουσία της, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό…».

Επίσης μίλησε για την απάτη εις βάρος της με τα χάπια αδυνατίσματος, τι είπε: «Παράνομα χρησιμοποίησαν το όνομα μου για χάπια αδυνατίσματος. Πολλοί την πάτησαν και αγόρασαν. Τα χάπια δεν ερχόντουσαν ποτέ βέβαια μόνο χρήματα χάνεις. Δεν χρησιμοποίησαν μόνο το δικό μου όνομα αλλά και άλλων ανθρώπων. Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί θεωρώ ότι είναι και επικίνδυνα πράγματα αυτά…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ξεκαρδιστική ιστορία όταν πήγε σε νεροτσουλήθρες με τα παιδιά της – «Λέω “εγώ να ζυγιστώ;”»