Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου κακοφάνηκε όταν ο Κασσελάκης είπε ότι θέλει δύο αγόρια, ήταν άβολο»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου κακοφάνηκε όταν ο Κασσελάκης είπε ότι θέλει δύο αγόρια, ήταν άβολο»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου κακοφάνηκε όταν ο Κασσελάκης είπε ότι θέλει δύο αγόρια, ήταν άβολο»

Η παρουσιάστρια ένιωσε αμήχαν με τις δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, για τα δύο αγόρια που θέλουν να αποκτήσουν με τον σύντροφό του μέσω παρένθετης μητέρας και που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, σχολίασαν στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής (8/10) η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν έκρυψε την αντίθεσή της με όσα άκουσε, λέγοντας χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής της: «Είναι λίγο αμήχανο σαν θέμα. Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής προέκτασης. Κι εμένα μου κακοφάνηκε όταν είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ότι θέλω δύο αγόρια, να πάρουν την προσωπικότητά μας, ένα τη δική μου, ένα του Τάιλερ. Μου φάνηκε κι εμένα λίγο άβολο».

«Θυμάμαι που είχαμε κάνει μια συζήτηση για την υιοθεσία και λέγαμε ότι η πρώτη ερώτηση που σου κάνουν στο “Χαμόγελο” είναι “τι θέλετε αγόρι ή κορίτσι;”. Αν απαντήσεις δεν προχωράει, γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις, αυτή την απάντηση τη δίνει ο Θεός. Και αυτό, είναι παράνομο, το να επιλέγεις το φύλο και τα χαρακτηριστικά. Σε αυτό συμφωνώ με τον κ. Πλεύρη. Παρόλα αυτά, δεν είπε αυτό ο Στέφανος, δεν είπε ότι θα πάει να επιλέξει το φύλο ή θα ξεκινήσω παράνομα μια διαδικασία για να διαλέξω. Θεωρώ ότι το είπε αφελώς, πάνω στην κουβέντα», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Υπάρχουν πράγματα που τα λες, αλλά ο τρόπος που τα λες διαφοροποιεί το τελικό συμπέρασμα και αφήνει αφορμές για σχολιασμό.  Ο τρόπος που το είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι σαν να παραγγέλνουμε πίτσα. Επειδή είναι φρέσκος στην πολιτική ζωή της χώρας, δεν είναι καλή αρχή το γεγονός ότι κάθε φορά που λέει κάτι, επιστρέφει μετά για συμπληρωματική δήλωση για να εξηγήσει αυτό που είπε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει τον τρόπο έκφρασής του για να καταλαβαίνουμε με την πρώτη τι θέλει να μας πει. Δεν έχουμε πρόβλημα εμείς οι υπόλοιποι, μάλλον εκείνος το έχει», πρόσθεσε ο Νίκος Συρίγος.

«Αισθάνομαι ότι επειδή έχει μεγαλώσει έξω, λίγο μπερδεύεται, είναι άλλο το σύστημα, έχουν άλλη νοοτροπία. Δεν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, τα λέει αφιλτράριστα, όπως θα τα έλεγε σε μία παρέα», επεσήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας για Κασσελάκη: «Απαγορεύεται παγκοσμίως να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα»