Σοφία Βόσσου: «Η αντιμετώπιση της σχέσης της Ερασμίας με τον Βασίλη Δημάκη ήταν από κάποιους ρατσιστική»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Βόσσου: «Η αντιμετώπιση της σχέσης της Ερασμίας με τον Βασίλη Δημάκη ήταν από κάποιους ρατσιστική»

Σοφία Βόσσου: «Η αντιμετώπιση της σχέσης της Ερασμίας με τον Βασίλη Δημάκη ήταν από κάποιους ρατσιστική»

Ο αρραβώνας της κόρης της με κρατούμενο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η Σοφία Βόσσου μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και αναφέρεται τόσο στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας, με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πώς ακόμη και σήμερα οι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει τι της συνέβη ακριβώς, ωστόσο, ο γιατρός της κατάφερε να την βγάλει από όλη αυτή την περιπέτεια.

«Δεν με φόβισε η περιπέτεια της υγείας μου. Έχω απαλλαγεί από όλα τα βάρη του φόβου, ούτε τον θάνατο φοβάμαι. Δεν έχουν βρει ούτε οι γιατροί ακόμη τι ακριβώς μου συνέβη. Έκανα ένα χειρουργείο στο στομάχι λόγω στένωσης του οισοφάγου και έπαθα διάτρηση. Επί ένα χρόνο ταλαιπωρούμουν και δεν έβρισκαν από που προέρχεται. Ο γιατρός μου έκανε μια πατέντα και τέλειωσε το πρόβλημα. Έχασα τότε πολλά κιλά γιατί έπαιρνα μια ορμόνη που μου αλλοίωνε τη γεύση και ένιωθα αηδία για το φαγητό», παραδέχτηκε.

Σχετικά με τον αρραβώνα της κόρης της με τον Βασίλη Δημάκη, τόνισε: «Η αντιμετώπιση της σχέσης της Ερασμίας με τον Βασίλη Δημάκη ήταν από κάποιους ρατσιστική. Ένας άνθρωπος που εκτίει μια ποινή και βρίσκεται σε σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά ταυτόχρονα παίρνει πτυχία και βοηθά τους συγκρατουμένους του και μιλούν όλοι γι’ αυτόν δεν δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία; Είμαι χαρούμενη που η κόρη μου είναι απαλλαγμένη από τέτοια πράγματα και είπα ”Σοφία μπράβο σου τη μεγάλωσες σωστά”. Είναι καλά οι δυο τους κι εγώ τους αρραβώνιασα. Εκεί γνώρισα πρώτη φορά τον Βασίλη από κοντά».

Στο τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό κατά τη συμμετοχή της στη Eurovision, με το τραγούδι «Άνοιξη».

«Η “Άνοιξη” ήταν φαβορί για τη Eurovision. Στις πρόβες οι Ιταλοί υποκλίθηκαν. Στη Eurovision ο κανονικός μας σαξοφωνίστας αρρώστησε. Δεν βρίσκαμε αντικαταστάτη μέχρι και την τελευταία στιγμή και τελικά ανέλαβε ένας ηλικιωμένος ο οποίος το διέλυσε το κομμάτι. Πιστεύω πως η “Άνοιξη” θα είχε φέρει πρωτιά. Δεν μου προτάθηκε ξανά να πάω στη Eurovision. Δεν μου αρέσει πια η Eurovision είναι πολύ fake όλο. Ένα σόου που μόνο βλέπεις χωρίς φωνές», κατέληξε.