Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα μετά την κατάθεσή μου ήταν “πιστοποιήστε μας αν πέθανε ο Καζάκος” και είπα “πήρατε εμένα ή τον χάρο;”»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα μετά την κατάθεσή μου ήταν “πιστοποιήστε μας αν πέθανε ο Καζάκος” και είπα “πήρατε εμένα ή τον χάρο;”»

Πάντα εύγλωττος

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» και είπε πολλά για την πολύκροτη κατάθεσή του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έκανε και πάλι τα παράπονά του επειδή τον κυνηγούν οι κάμερες και κατόπιν μίλησε για την κατάθεσή του.

«Είναι από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, τις πιο επώδυνες, με πολύ άσχημη ψυχική διάθεση. Πιέστηκα πάρα πολύ. Μετά το δικαστήριο πήγα στη θάλασσα για να ηρεμήσω. Το πρώτο τηλέφωνο που πήρα ήταν “πιστοποιήστε μας αν πέθανε ο Κώστας Καζάκος” και είπα “πήρατε τον κ. Μπιμπίλα ή τον χάρο”; Όταν έγινε αυτή η αναποδιά με τον φίλοι μου τον Μάγκα πέσαν όλοι πάνω μου να με φάνε.

Έγινε άλλο λάθος μετά με το θέμα του Χρήστου Βασιλόπουλου. Έκανε μία ανάρτηση που δεν γνώριζα και μπαίνοντας στο Facebook είδα μια δημοσίευση από άλλον ηθοποιό που μου άρεσε και την αναδημοσίευσα. Μετά μίλησα με τον Χρήστο».

«Εμείς ως μάρτυρες πάμε να πούμε ό,τι γνωρίζουμε για έναν χαρακτήρα. Αν πεις δεν γνωρίζω θα πεις ψέματα. Εγώ ως άνθρωπος βάζω πάνω από τη φιλία την αλήθεια. Η οικογένειά του ασφαλώς και στεναχωρήθηκε. Δεν με πειράζει κανείς να πει ό,τι θέλει. Εγώ έχω καθαρή τη συνείδησή μου;  Αυτά δεν θα είχαν ειπωθεί ποτέ αν δεν είχαμε πάει σε δίκη, αυτό εξήγησα, θα ήταν επτασφράγιστα μυστικά. Δεν μπορείς να τα αποκρύψεις στη δίκη. Αλλιώς τα δικαστήρια θα έβγαζαν λάθος αποφάσεις.

Είμαι κατά των παραθύρων που καταγγέλλουν. Όπως ο φίλος μου ο Λαμπάτος, που έπρεπε να τα πει στα αρμόδια όργανα.

Όταν τελειώσει όλο αυτό βεβαίως και θα μιλήσω στην Ελπίδα και στον Πέτρο.

Θα ήθελα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κατηγορηθεί να ζητήσουν συγγνώμη. Αυτή η δύναμη της συγγνώμης πού στο διάολο πήγε;

Ο Κούγιας με έβρισε μέσα στο δικαστήριο επειδή του είπα καλημέρα. Γιατί πρέπει να με πει καραγκιόζη; Κι εγώ Νομικά σπούδασα αλλά όταν είδα ότι πρέπει να υπερασπιστώ το ψέμα έφυγα. Ήμουν πάντα φιλαλήθης γι’ αυτό είμαι ευτυχής» είπε.

«Είμαι ερωτευμένος αλλά αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τι να το κάνεις;» είπε με χιούμορ ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΕΗ.

Exit mobile version