Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δικός μας άνθρωπος δεχόταν απειλητικά σχόλια από λογαριασμό, στοχευμένα»
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δικός μας άνθρωπος δεχόταν απειλητικά σχόλια από λογαριασμό, στοχευμένα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δικός μας άνθρωπος δεχόταν απειλητικά σχόλια από λογαριασμό, στοχευμένα»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στο Happy Day

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσουρός για τα social media στο Night Out, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον «αέρα» του Happy Day τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν γνωστό της πρόσωπο.

«Πριν από πολλά χρόνια έβλεπα συγκεκριμένους λογαριασμούς, οι οποίοι εκθείαζαν κάποιους από την εκπομπή στην οποία βρισκόμουν, κατηγορώντας μονίμως ή έχοντας απαξιωτικά σχόλια για κάποιους άλλους. Επειδή το έψαξα, συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν στο ίδιο γραφείο με μένα και το λέω πρώτη φορά αυτό, δεν το έχω ξαναπεί» πρόσθεσε, αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να σχολιάσει τα παραπάνω και μάλιστα, μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό παρόμοια ιστορία που έχει ζήσει.

«Αυτό που περιγράφει είναι τραγικό. Το να σε πολεμάει κάποιος εκ των έσω από την ίδια σου την ομάδα και ταυτόχρονα να ανεβάζει έναν άλλον άνθρωπο, δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα αυτός που το έκανε», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πλευρά του τόνισε: «Εγώ έπαιρνα παιδιά στην εκπομπή και πήγαιναν και έλεγαν στον καναλάρχη “θα δουλεύουμε εμείς για να κάνει όνομα ο Παπανώτας;”».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε: «Θέλω να μου πει πώς το βρήκε, γιατί ξέρω ότι υπάρχει ειδική διαδικασία. Ξέρω από περίπτωση δικού μας ανθρώπου, που τον ξέρετε δεν θα τον κατονομάσω, που υπήρχε ένας λογαριασμός που στοχευμένα έγραφε πολύ αρνητικά εναντιόν του και με απειλές κλπ…»

Διαβάστε ακόμα

Κώστας Τσουρός: «Δεν μου ταιριάζει το στιλ παρουσίασής της. Δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα…»