Τσιμτσιλή για Καράβα: «Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε…»
Πρωινές εκπομπές

Τσιμτσιλή για Καράβα: «Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε…»

Τσιμτσιλή για Καράβα: «Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε…»

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha μίλησε για τη λήξη της παρεξήγησης με το γνωστό μοντέλο

Τέλος στην παρεξήγηση με τον Γιώργο Καράβα έβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής, αποκαλύπτοντας στο Happy Day ότι τα βρήκαν με το μοντέλο, μετά τα όσα είχε πει η ίδια με αφορμή δηλώσεις του.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της ότι συνάντησε τον Γιώργο Καράβα σε ένα event και μίλησαν, βάζοντας τέλος στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί, μετά την τοποθέτησή της στην εκπομπή της.

«Είναι φίλος μου ο Γιώργος Καράβας. Είμαστε στα καλύτερα μας. Έχω να πω για αυτή την ιστορία με τις δηλώσεις που και εμείς τις είχαμε σχολιάσει πιο έντονα, πραγματικά πάει και είναι στο παρελθόν. Τον είδα στο event και σας είπε ότι μιλήσαμε.

Αυτό που του εξήγησα είναι ότι αυτό που είπε το ένιωθα, το πίστευα και ήταν η άποψη μου, αλλά με τον τρόπο που βγήκε πιο επιθετικά, που αναπαρήχθη, που μετά είπαν και άλλοι και η ίδια στεναχωρήθηκα και το είπα και την άλλη ημέρα στην εκπομπή. Μου λέει “το ξέρω και ότι τις πρώτες ημέρες στεναχωρήθηκα, αλλά κατάλαβα τις εννοούσες. Δεν το είπες άσχημα”. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και τον περιμένουμε εδώ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Καράβας: «Δεν ήταν όλος ο κόσμος εναντίον μου»

Το μοντέλο μίλησε για τις αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του.

«Δεν ήταν όλος ο κόσμος εναντίον μου, ο περισσότερος κόσμος ήταν στο πλευρό μου, αλλά έτσι είναι η showbiz, οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε».

Η Ραφαέλα Ψαρρού, ανέφερε από την πλευρά της: «Στεναχωρήθηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν λίγο άδικο όλο αυτό για τον Γιώργο. Παρ’ όλα αυτά προχωράμε, όλα σιγά σιγά συνηθίζονται».

Οι δηλώσεις και η αντίδραση

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου» είχε δηλώσει ο Γιώργος Καράβας στο Night Out.

«Με τον τρόπο που μίλησε, με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ» είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και είχε εξηγήσει:

«Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μία υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά».

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»