Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα του Happy Day
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα του Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα του Happy Day

Τι συμβαίνει στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής του Alpha;

Πρεμιέρα για 10η χρονιά θα κάνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:45 το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι πρόβες για το πρωινό team του Alpha έχουν ξεκινήσει!

Η παρουσιάστρια, την Τετάρτη (6/9) το μεσημέρι ανέβασε μια φωτογραφία από το πλατό της, αλλά και ένα βίντεο πίσω από τις κάμερες, όπου συνεργάτης της το έχει ρίξει στη γυμναστική για να είναι έτοιμος για τον τηλεοπτικό «μαραθώνιο» που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα βρίσκεται η αγαπημένη της ομάδα που κέρδισε και δεν άλλαξε!

Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Μάλιστα και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέβασε στα stories της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια των προβών.

Από εκεί και πέρα, ο Δήμος Βερύκιος θα είναι εκεί για να αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας, ενώ ο Γιώργος Σατσίδης θα μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood.

Η Όλγα Λαφαζάνη με τις μοναδικές συνεντεύξεις της, αλλά και ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Διαβάστε ακόμα

«Σασμός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο νοσοκομείο