Σταμάτης Γαρδέλης: «Μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ!»
Πρωινές εκπομπές

Σταμάτης Γαρδέλης: «Μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ!»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ!»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το σπίτι του που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του και το χρέος του στην εφορία, ύψους 80.000 ευρώ καταγγέλλοντας τις αρμόδιες Αρχές. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει στο Mega στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Εξηγώντας αρχικά την περιπέτειά του με το σπίτι του, εξήγησε:

«Έχω κάνει ένα αυθαίρετο το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά πίσω, έρχεται η πολεοδομία μου βάζει νέο πρόστιμο το οποίο αγγίζει τις 80.000 ευρώ».

Φανερά αναστατωμένος ξέσπασε: «Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο!».

Έπειτα κατήγγειλε και άλλες περιπτώσεις ιδιοκτητών που έχουν ίδια τοποθεσία με τον δικό του σπίτι και έχουν καταπατήσει τις γύρω εκτάσεις καταλήγοντας: «Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα».

Καταλήγοντας είπε: «Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου αλλά το σπίτι στην Αθήνα».

Στην ερώτηση τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει εξέφρασε την απογοήτευση του λέγοντας: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ!».

Δείτε όλο το απόσπασμα από την εκπομπή: