Σταμάτης Κραουνάκης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, με λύγισε η προδοσία»
Πρωινές εκπομπές

Σταμάτης Κραουνάκης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, με λύγισε η προδοσία»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, με λύγισε η προδοσία»

«Δεν χάνω ούτε στιγμή τη σύνδεσή μου με τον έρωτα» ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Σε μία από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται στην τηλεόραση ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για τη φορά που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική, για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε προς κάτι καλύτερο αλλά και για την αναγκαιότητα του έρωτα στη ζωή των ανθρώπων.

«Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε αυτήν την τεράστια σύγκρουση στον πλανήτη, είναι η εποχή που θα τα χωνέψει και θα τα ξαναγεννήσει όλα. Δεν αντέχω την γκαντεμιά και την γκρίνια, γι’ αυτό και πιστεύω πολύ στον έρωτα” δήλωσε για το τι δεν του αρέσει στη σημερινή κοινωνία».

Συνέχισε λέγοντας πως δεν αντέχει την «γκαντεμιά» και τη «γκρίνια» ενώ πιστεύει στον έρωτα και θεωρεί πως όσο οι άνθρωποι απομακρύνονται από αυτόν γίνονται «μεμψίμοιροι».

«Δεν χάνω ούτε στιγμή τη σύνδεσή μου με τον έρωτα. Δεν με τρομάζει τίποτα. Θέλω να είμαι υγιής για να ζήσω τα επόμενα που θα έρθουν».

Στη μακρά πορεία του υπήρξε στιγμή που πέρασε από το μυαλό του να τα παρατήσει όλα.

«Επιθυμούσα να είμαι κάτι χρήσιμο μέσα από την τέχνη μου. Υπήρξε στιγμή που σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, υπήρξε στιγμή που λύγισα. Αυτό που με σήκωσε είναι ότι γνώρισα τα παιδιά της “Σπείρας”. Είπα “όχι, ξέρουν όλο τον Μεγάλο Ερωτικό απ’ έξω, είμαι μαζί τους”. Αυτό που με οδήγησε στο να λυγίσω ήταν η προδοσία” αποκάλυψε.