Πρωινές εκπομπές

Σταμάτης Μαλέλης: Το σχόλιο που έκανε για την Ιωάννα Μαλέσκου και το μετάνιωσε – «Γύρισα σπίτι μου και ήμουν στεναχωρημένος»

Σταμάτης Μαλέλης: Το σχόλιο που έκανε για την Ιωάννα Μαλέσκου και το μετάνιωσε – «Γύρισα σπίτι μου και ήμουν στεναχωρημένος»

Η κριτική που είχε ασκήσει στην παρουσιάστρια

Μετανιωμένος για ορισμένα σχόλιά του για την Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε ο Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής.

«Έχει συμβεί να κάνω κάποιο σχόλιο και να το μετανιώσω μετά. Είμαι κυκλοθυμικός και μετά στεναχωριέμαι, όταν κάνω το βράδυ τον απολογισμό μου. Κάτι είχε συμβεί, όταν έκανα ένα σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Είχα πει πως είναι ψυχρή και κάποια άλλα αρνητικά. Γύρισα σπίτι μου και ήμουν στεναχωρημένος. Έλεγα ότι δεν έπρεπε να το πω για ένα νέο παιδί που προσπαθεί να στήσει μία καριέρα. Δεν θέλω να αδικώ ανθρώπους και να είμαι σκληρός» είπε μέσα σε όλα ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Μεγάλου Καναλιού.

Σε πιο προσωπικές πτυχές αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε παππούς αλλά και στην προσωπική ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της συντρόφου του.

«Έγινα παππούς! Έγινα παππούς πριν από 1,5 μήνα και δεν περίμενα τόση χαρά. Η κόρη μου έγινε μανούλα, βλέπετε η ζωή προχωράει, κάνει τους κύκλους της, φέρνει τα δώρα της. Είναι κοριτσάκι και είναι απόλυτη συγκίνηση που εάν μου το λέγανε δεν θα το περίμενα. Μου έλεγαν ότι θα συγκινηθώ πάρα πολύ, ότι θα μου αρέσει, ότι θα μου αλλάξει τον τρόπο της ζωής μου. Δεν το περίμενα ειλικρινά. Ξαφνικά βλέπεις ένα μωρό, ένα πλάσμα το οποίο είναι συνέχεια της ζωής, είναι συγκινητικό αυτό».

«Είμαι καλά, και στα προσωπικά μου, έχω μία ήρεμη κι κανονική ζωή, ζω με τη σύντροφό μου εξαιρετικά, κάνουμε διάφορα σχέδια, μου αρέσει πολύ αυτό που ζω. Πριν από μερικά χρόνια δεν θα το πίστευα και μετά από έναν χωρισμό που είχα ή και από αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου. Ποτέ μην λες ποτέ, η ζωή μας έχει εκπλήξεις σε κάθε γωνία. Για όλους που έχουν απογοητευτεί από τη ζωή τους, αυτό που θέλω να τους πως είναι να περιμένουν, η κατάλληλη στιγμή έρχεται πάντοτε. Υπάρχει πάντα η κατάλληλη στιγμή. Είναι και λίγο τύχη στον άνθρωπο, όταν όλα του πάνε πολύ καλά, δεν σημαίνει ότι είναι ο πιο ικανός ή είναι η κορυφή. Είναι η τύχη, οι συγκυρίες, είναι πολλά μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version