Στάθης Σχίζας: «Υπήρχε αμηχανία στη συνάντηση με την Παναγιώταρου, αλλά…»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Σχίζας: «Υπήρχε αμηχανία στη συνάντηση με την Παναγιώταρου, αλλά…»

Στάθης Σχίζας: «Υπήρχε αμηχανία στη συνάντηση με την Παναγιώταρου, αλλά…»

Πώς σχολιάζει την έκταση που έχει πάρει ο χωρισμός του;

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε ο Στάθης Σχίζας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι τηλεοπτικά αλλά και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποδέχεται την δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός του και μιλά για την αγάπη που έχουν ακόμη μεταξύ τους.

«Το All Star είναι μία τιμή, το να σε προσκαλούν να πας να συμμετάσχεις ανάμεσα στους καλύτερους. Νομίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι ήταν ανθρωποφαγικό. Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις απέξω απέξω αλλά δεν νομίζω ότι θα μου ταίριαζε να πάω ως πάνελ. Μιλάω για κάτι τηλεοπτικό με μια ομάδα που συνεργαζόμαστε αλλά δεν θα είναι καθημερινό. Με παιδιά έχει να κάνει.

Δεν θα πήγαινα να κάνω κάτι μαζί με τον Τριαντάφυλλο στην τηλεόραση αλλά θα τον υποστήριζα.

Το ήξερα ότι θα ήταν η Αλεξάνδρα στο βάπτιση. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Εννοείται ότι μιλήσαμε γιατί υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη ανάμεσά μας. Υπήρχε αμηχανία αλλά ξεπερνιέται αυτό.

Δεν είναι ευχάριστο να παίρνει τόση δημοσιότητα ο χωρισμός μας. Θα πεις “εσείς το δείχνατε”, εννοείται. Αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις και το μετά. Όταν χωρίζεις θες να ξεχνάς και τώρα λόγω δημοσιότητας δεν γίνεται, αλλά τι να κάνεις.

Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι και να προχωρήσω μπροστά. Έρχεται μόνο του, δεν χρειάζεται να εκβιάζεις πράγματα».