Σταύρος Σβήγκος: «Σωστός ο Γιάννης Στάνκογλου. Τους έβαλε όλους στη θέση τους!»
Πρωινές εκπομπές

Σταύρος Σβήγκος: «Σωστός ο Γιάννης Στάνκογλου. Τους έβαλε όλους στη θέση τους!»

Σταύρος Σβήγκος: «Σωστός ο Γιάννης Στάνκογλου. Τους έβαλε όλους στη θέση τους!»

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, την πατρότητα, την προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο της παρουσίασης μιας εκπομπής

Για τα παιδικά του χρόνια, τη δουλειά στο συνεργείο του πατέρα του, αλλά και την πατρότητα και την προσωπική του ζωή, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Θανάση Πάτρα και το Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει για την ανακάλυψη της γυναικείας του πλευράς.

«Έπαθα σοκ όταν είδα για πρώτη φορά…»

«Έχω πολλές παιδικές αναμνήσεις εδώ, ερχόμουν κρυφά γιατί δεν με άφηναν οι γονείς μου. Ήμουν αρκετά ζωηρό παιδί, δεν μπορούσα να μείνω ακίνητος. Ο αδελφός μου συνεχίζει και δουλεύει στο συνεργείο αυτοκίνητων του πάτερα μου. Μικρός δούλευα πολύ στο συνεργείο αυτοκίνητων του πατέρα μου και τώρα έχω ένα μικρό αυτοκίνητο που το φτιάχνω. Στο νυχτερινό σχολείο που πήγαινα, τέλειωσα μηχανικός αυτοκίνητων», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Η αδελφή μου πήγαινε σε μουσικό σχολείο, έτσι πήγα και εγώ. Η μητέρα μου με παρότρυνε όταν ήμουν 15 να πάω σε μία θεατρική ομάδα και πήγα να δω, γιατί έπαιζε ένας φίλος μου. Έπαθα σοκ όταν είδα για πρώτη φορά θέατρο, ειδικά με το χειροκρότημα στο φινάλε», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Μαλώνω με τη μητέρα μου όταν…»

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στην πατρότητα και πώς τη διαχειρίζεται.

«Η πατρότητα με έκανε πιο σκληρό με τον κόσμο γύρω μου. Είμαι άτομο που δίνει χώρο, δεν απαιτώ τίποτα από κανέναν. Μαλώνω με τη μητέρα μου, όταν δίνει σοκολάτες στο παιδί. Αν ο μικρός μού ζητήσει κάτι extreme θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Όταν απαγορεύεις κάτι στο παιδί, είναι σαν να του λες να πάει να το κάνει. Έχεις δικαίωμα να προστατεύεις το παιδί σου, όχι να απαγορεύεις να κάνει κάτι», τόνισε ο ηθοποιός.

«Η αντίδραση του Γιάννη Στάνκογλου ήταν πολύ σωστή…»

Η Σταύρος Σβήγκος μιλάει για την δήλωση που είχε κάνει για την ανακάλυψή της γυναικείας πλευράς του.

«Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητα μου. Ποιόν αφορά αν θα φτιάξω ξανά την ζωή μου; Η αντίδραση του Γιάννη Στάνκογλου ήταν πολύ σωστή, τους έβαλε όλους στην θέση τους. Μου έχουν πει πολλές φορές ότι μοιάζω με τον Νίκο Βέρτη», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για το γεγονός ότι σταματά η σειρά «Έρωτας Φυγάς», ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Η ανατροπή για την σειρά “Έρωτας Φυγάς” ήταν ότι δεν ανανεώσαμε με το κανάλι. Είναι οριστικό ότι θα σταματήσει η σειρά “Έρωτας Φυγάς”».

Θα ήθελε να παρουσιάσει εκπομπή;

«Θα μου άρεσε να κάνω μία εκπομπή με καλεσμένους. Δεν θα παρουσίαζα ποτέ κάποιο ριάλιτι, ούτε θα πήγαινα, έκτος και αν ήταν μεγάλο το χρηματικό ποσό» αποκάλυψε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα

Σταύρος Σβήγκος για Έρωτα φυγά: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν»