Σταύρος Ζαλμάς: «Έπρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν ότι έχω AIDS»
Πρωινές εκπομπές

Σταύρος Ζαλμάς: «Έπρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν ότι έχω AIDS»

Σταύρος Ζαλμάς: «Έπρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν ότι έχω AIDS»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα στο παρελθόν

Για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πάσχει από AIDS, τους εμμονικούς θαυμαστές που υπήρξαν κατά το παρελθόν, αλλά και τη σεξουαλική βία που έχει δεχτεί, μίλησε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Ζαλμάς στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο μετά από επιτυχίες που έκανα. Είναι πλήγμα για την προσωπική ζωή μου η διασημότητα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Είχα εμμονικούς θαυμαστές. Με παρακολουθούσαν. Αγνοώ αυτά που γράφουν για εμένα».

Ο Σταύρος Ζαλμάς αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε γραφτεί ότι πάσχει από AIDS, αλλά και για τη βία που έχει δεχθεί.

«Ίσως έπρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν ότι έχω AIDS. Έχω δεχθεί σεξουαλική βία. Πρέπει να συνεχίσει το κίνημα Me too».

«Έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία»

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο ηθοποιός είχε αναφερθεί με πολύ άσχημα λόγια για μερίδα δημοσιογράφων.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, εάν δώσω συνέντευξη από τηλεφώνου, να δημοσιευθεί εάν δεν την διαβάσω. Διότι αν στο παρελθόν είχα διαβάσει κάποια πράγματα δεν θα τα είχα αφήσει να δημοσιευθούν και θα είχα προστατεύσει τον εαυτό μου», είχε πει μεταξύ άλλων.

«Κακά τα ψέματα τα περασμένα χρόνια έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία. Πάρα πολύ μεγάλοι αλήτες και όταν λέω τη λέξη “αλήτης” την χρησιμοποιώ με την αρχαιοελληνική έννοια της λέξεως. Αλήτες με όλο το μεγαλείο της σημασίας της λέξεως» συμπλήρωσε.

Ο Σταύρος Ζαλμάς συνεχίζει και φέτος να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας φυγάς».

Γέννημα θρέμμα της περιοχής. Ο πατέρας του ήταν ένας από τους μεγάλους γαιοκτήμονες. Όταν αναδύθηκαν οι Δεμερτζήδες πήραν πολλή από την αίγλη και τα κτήματά της οικογένειας του Στέφανου. Ερωτεύτηκε την Μαργέτα αλλά η Αθηνά η μητέρα της προτίμησε για γαμπρό τον Γιώργο Δεμερτζή, ως πιο ισχυρό. Ο Στέφανος παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα και έκανε δύο παιδιά. Έγινε συνέταιρος με τον Δεμερτζή αλλά εκείνος δόλιος δεν του φέρθηκε τίμια και πάνω σε μια διαμάχη, ο Στέφανος σκοτώνει τον Δεμερτζή, παραδέχεται τον φόνο και μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Πουλάει τα κτήματά του στο Κιάρι και επενδύει στην Αθήνα σε περιοχή που ανεβαίνουν ραγδαία οι τιμές.

Διαβάστε ακόμα

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία με όλο το μεγαλείο της λέξεως»