Στέφανος Κασσελάκης: «Είχε μία ταμπέλα στο γραφείο που έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”»
Πρωινές εκπομπές

Στέφανος Κασσελάκης: «Είχε μία ταμπέλα στο γραφείο που έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”»

Στέφανος Κασσελάκης: «Είχε μία ταμπέλα στο γραφείο που έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”»

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες της ζωής του γιου του

Ολοταχώς για την αρχηγεία του ΣΥΡΙΖΑ οδεύει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την πρώτη μεγάλη του νίκη, στις εσωκομματικές εκλογές και ο πατέρας του, κ. Θεόδωρος, αποκάλυψε μερικές άγνωστες ιστορίες από την παιδική ζωή.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα του γιου του που του δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει την πρωτιά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε.

Η κριτική

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορέσει να διοικήσει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εάν τον έχει στενοχωρήσει η κριτική που δέχεται ο γιος του.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε.