Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ήμουν ξεκάθαρος στη δήλωση για τη Φαίη. Δεν περνούσε καλά λόγω θεματολογίας»
Πρωινές εκπομπές

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ήμουν ξεκάθαρος στη δήλωση για τη Φαίη. Δεν περνούσε καλά λόγω θεματολογίας»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ήμουν ξεκάθαρος στη δήλωση για τη Φαίη. Δεν περνούσε καλά λόγω θεματολογίας»

Τι είπε για τη συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη και τη σχέση με τη Φαίη Σκορδά

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την «καρμική» σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ ξεκαθάρισε για τη δήλωσή του σχετικά με τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά.

«Έχω βρεθεί σε εκπομπή που έπαιζε αυτήν την ώρα, όπως και έχω βρεθεί ξανά και με την Ελεονώρα το 2009. Φέτος η συνάντησή μας είναι καρμική. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μου λείπει γιατί μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Είναι ‘’πατριάρχης’’ για την ελληνική τηλεόραση, λόγιος. Τον ακούω πάντα με μεγάλη εκτίμηση».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει για τη Φαίη Σκορδά και αφορούσε τον λόγο αποχώρησής της από το ‘’Πρωινό’’ του Ant1, είπε πως ήταν ξεκάθαρος στη δήλωσή του.

«Ήμουν ξεκάθαρος στη δήλωση για τη Φαίη. Είπα πως δεν περνούσε καλά λόγω θεματολογίας και συνέβη το περιστατικό που αποκάλυψε. Ο Γιώργος Λιάγκας ως πολύ καλός επαγγελματίας που έχει διαχειριστεί στα δελτία ειδήσεων βαριά θέματα, μπορεί να αντέξει. Δεν μπορώ να γίνω “αστυνομικός” στο πώς θα σχολιάσουν τα site αυτό που είπα για την Φαίη Σκορδά. Ο καθένας κάμνει ό,τι θέλει».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως η Φαίη Σκορδά άλλαξε ώρα στο Πρωινό, είπε πως «οι ώρες είναι για να αλλάζουν. Δεν κάνει η ώρα τον παρουσιαστή αλλά ο παρουσιαστής την ώρα».

«Η σχέση μου με τη Φαίη είναι μια χαρά, μιλάμε, βρεθήκαμε, δεν έχω εμπάθεια με κανέναν. Άντε με έναν αλλά δεν θα με ακούσει να σχολιάζω ποτέ αυτό το πρόσωπο. Είναι μεγάλα παιδιά (σ.σ ο Γ. Λιάγκας και η Φ. Σκορδά) ας το λύσουν μόνοι τους. Είχαν κοινή ζωή για χρόνια, ξέρει ο ένας πράγματα για τον άλλον. Μέσω τηλεφώνου λύνονται όλα. Δεν πρόκειται να λύσουμε το Μεσανατολικό, σε ό,τι αφορά την κόντρα Λιάγκα – Ουγαρέζου, είναι απλά τα πράγματα και επιλύονται όλα».

Όπως είπε, είναι χορτάτος από τη επαγγελματική του ζωή και φέτος που είναι δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη έχει ως στόχο να μπουν σε περισσότερα σπίτια και να ψυχαγωγήσουν και να ενημερώνουν τον κόσμο.

«Ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως φέτος χρειάζεται το ταλέντο και το άστρο στο Fame Story. Μήπως θα έπρεπε να μπω και εγώ στη μουσική Ακαδημία;».

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: Την καλοδέχτηκε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου – «Σουηδία γίναμε!»