Τέμπη – Νίκος Συρίγος: «Όλο αυτό που γίνεται είναι ξεδιάντροπο!»
Πρωινές εκπομπές

Τέμπη – Νίκος Συρίγος: «Όλο αυτό που γίνεται είναι ξεδιάντροπο!»

Τέμπη – Νίκος Συρίγος: «Όλο αυτό που γίνεται είναι ξεδιάντροπο!»

Συγκλονίζει η Μαρία Καρυστιανού που έχασε την κόρη της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι γονείς τον θυμάτων προσπαθούν να βρουν δικαιοσύνη για τα παιδιά τους.

Η Μαρία Καρυστιανού έχει βγει μπροστά να αντιμετωπίσει όλους τους ιθύνοντες προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη έστω και μετά από τόσο μεγάλο διάστημα.

Σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό συγκλόνισε με τα όσα είπε, ιδίως για την αντιμετώπιση που είχε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να μου λέει “τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πηγαίντε στην εκκλησία και κοιτάξτε την ζωή σας! Μπορείτε να καταλάβετε πώς φεύγαμε εμείς για να πάμε σπίτια μας; Μπαίναμε στο αυτοκίνητο και ουρλιάζαμε. Δεν είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό στη χώρα μου; Δεν δέχομαι σαν άνθρωπος, σαν πολίτης να ζω μέσα σε ένα τέτοιο πράγμα. Η ατιμωρησία γεννά εγκληματίες. Έλεγα στην κόρη μου να πάρει το τρένο γιατί με αυτοκίνητο φοβάμαι. Καταλαβαίνετε πώς ξυπνάω εγώ κάθε πρωί και να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου ωραίους και αλαζόνες;», είπε η Μαρία Καρυστιανού.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή και το μπάζωμα που έγινε στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την τραγωδία, είπε: «Σε προβληματίζει. Εδώ αργεί ένα χαρτί να πάει από εδώ και εκεί και ξαφνικά ρυθμίστηκε αυτό το μπάζωμα σε δύο μέρες; Υπήρχε στόχος, είναι προφανές! Εδώ δεν λειτουργεί τίποτα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Συρίγος δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά όσων θα έπρεπε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τα όσα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο.

«Όλο αυτό που γίνεται στα Τέμπη γίνεται ξεδιάντροπα. Είναι ξεδιάντροπη η συμπεριφορά όλων έπρεπε να ασχοληθούν για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Διαβάστε επίσης

Τέμπη – Ευδοκία Τσαγκλή: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο! Είναι απαράδεκτο!»