Θανάσης Κατερινόπουλος για την Αγγελική Νικολούλη: «Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε ο,τιδήποτε.  Ίσως φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε»
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Κατερινόπουλος για την Αγγελική Νικολούλη: «Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε ο,τιδήποτε. Ίσως φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε»

Θανάσης Κατερινόπουλος για την Αγγελική Νικολούλη: «Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε ο,τιδήποτε.  Ίσως φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε»

Όσα είπε στο Happy Day

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την καταγωγή του αλλά και τη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη που τόσα έχουν γραφτεί.

«Είμαι ένας κοινός άνθρωπος. Δεν μπορώ τη χαλαρότητα, δεν μπορώ τον ύπνο, θέλω κάτι να κάνω.

Δούλευα σε λαϊκή αγορά και ξεφόρτωνα πατάτες και κρεμμύδια τη νύχτα γιατί έπρεπε να επιβιώσουμε» είπε για τη ζωή του όταν ήταν νεότερος.

«Μπήκα στην Αστυνομία κατά λάθος γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για να σπουδάσω.

Υπέβαλα τρεις αιτήσεις απόλυσης και μάλιστα τιμωρήθηκα με 15 μέρες φυλάκισης γιατί απασχόλησα την υπηρεσία με το γράμμα μου. Ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζε» είπε.

Για την Αγγελική Νικολούλη και τη σχέση τους είπε:

«Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε σημαντικές υποθέσεις. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε η συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε ο,τιδήποτε. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε».

«Έχω δεχτεί απειλές. Πέρσι μου ήμουν με την Αγγελική είχα δεχτεί για μια υπόθεση. Καταχεριάζω αυτούς που κυκλοφορούν με αστυνομικούς γιατί τους έχουν ως Φιλιππινέζους.
Μια δυο φορές φοβήθηκα, όπως πέρσι».