Θανάσης Πάτρας: «Είναι εθνικό σπορ να κάνουμε μόνιμα κριτική»
Πρωινές εκπομπές

Θανάσης Πάτρας: «Είναι εθνικό σπορ να κάνουμε μόνιμα κριτική»

Θανάσης Πάτρας: «Είναι εθνικό σπορ να κάνουμε μόνιμα κριτική»

Τι είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τις πρόβες στο J2US, το τηλεοπτικό του μέλλον και σχολίασε τις εξελίξεις στη Eurovision και την κριτική στους Έλληνες σχολιαστές.

«Είναι καλή η περίοδος αυτή, έχω βγει από τη ρουτίνα και μου λείπει η αλήθεια είναι, αλλά κάνω άλλα πράγματα. Τρέχει και το J2US και είναι απαιτητικό πολύ», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Δεν έχω κάνει απολύτως καμία συζήτηση με άλλο κανάλι, προέχει το Mega», τόνισε.

Για τη Νανά Παλαιτσάκη στο TV Queen: «Είναι εξαιρετική, την πήρα και τηλέφωνο μιλήσαμε, της ευχήθηκα καλή αρχή. Η Νανά ξέρει πολύ καλά την τηλεόραση».

«Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σίγουρα κάτι θα κάνει, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, χάρηκα που συνεργαστήκαμε», συνέχισε.

Για τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision: «Περίμενα να πάει καλύτερα το κομμάτι. Μια χαρά πήγε, μου άρεσε το γαλλικό τραγούδι. Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια πράγματα για την παρουσίαση. Είναι εθνικό σπορ να κάνουμε μόνιμα κριτική. Καλά κάνουν να κάνουν κριτική αλλά να είναι καλοπροαίρετη. Κρίθηκαν και από το κοινό και από τους ανθρώπους της τηλεόρασης και αν η ΕΡΤ κρίνει ότι έκαναν καλά τη δουλειά τους θα τους ξαναστείλει και του χρόνου».

Διαβάστε ακόμα

Θανάσης Πάτρας: «Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες “δουλειά είναι, πάμε παρακάτω”»